Harry Potter titkos szerepet kaphat a Deadpool 3-ban

Harry Potter titkos szerepet kaphat a Deadpool 3-ban

Daniel Radcliffe a hírek szerint csatlakozott a Marvel Studios várva várt Deadpool 3 szereplőgárdájához.

Miután a Disney és a Fox fúziója miatt az X-Men jogai visszakerültek a Marvel Studioshoz, az internet népe beindult és vad találgatásokba kezdett, hogy ki lehetnek majd azok a színészek, akik az MCU népszerű mutánsainak az élőszereplős új csapatát alkothatják. A sok név között volt egy igazán megdöbbentő is, hiszen megjelölték Daniel Radcliffe-t is, aki a pletykák szerint a jövőben átveheti Logan/Wolverine (Rozsomák) szerepét Hugh Jackman-től. Mivel azonban Jackman a Deadpool 3-ban visszatér és újra aktiválja az adamantium karmait, ezért ez a teória megdőlni látszik. Daniel Richtman bennfentes szerint azonban lehet, hogy Radcliffe-nek egy másik MCU karaktert szántak, és így kiegészíthetné a Jackman és Ryan Reynolds párost, de ez egyelőre még "titkos szerep".

Ezeket olvastad már?

A Deadpool 3 rendezője Shawn Levy, aki a forgatókönyvet Reynoldsszal, Rhett Rheese-szel, Paul Wernickkel és Zeb Wellsszel közösen írta. Ez Levy Reynolds harmadik közös melója, miután korábban a Free Guy és Az Adam-projekt (The Adam Project) című filmeken már dolgoztak együtt. A filmben olyan visszatérő szereplőkkel találkozhatunk majd, mint Karan Soni (Dopinder), Morena Baccarin (Vanessa), Leslie Uggams (Vak Al), Stefan Kapičić (Kolosszus), Brianna Hildebrand (Negaszonikus Tini Torpedó) és Shioli Kutsuna (Yukio).

A Deadpool 2 azzal ért véget, hogy Deadpool felhasznált Kábel időutazó eszközét és egy kicsit megbolygatta az idővonalat, ami által valahogyan összhangba került az MCU multiverzumának jelenlegi állapotával. A harmadik rész cselekményének további részleteit egyelőre hétpecsétes titokként őrzik, de a jó hír, hogy az első két részben megszokott R-besorolást azt most is megtartják.

Egyelőre azonban a Deadpool 3 munkálatait ideiglenesen felfüggesztették a hollywoodi sztrájkok miatt. Levy nemrég megerősítette, hogy a SAG-AFTRA demonstrálásának kezdete előtt már a forgatás felénél tartottak, de jelenleg nem tudnak haladni a felvételekkel. A Deadpool 3 új karaktereket is bemutat majd, és olyan elismert színészek is csatlakoztak a stábhot, mint Emma Corrint és Matthew Macfadyent, előbb pedig várhatóan a főellenséget fogja alakítani. Azt is megerősítették, hogy Jennifer Garner két évtizedet követően ismét eljátssza a bérgyilkos Elektra Natchios-t. A karaktert először a 2003-as Daredevil filmben bukkant fel neki köszönhetően. Radcliffe mellett egy csomó A-listás sztárról is pletykálnak, akik szintén feltűnnek az ambiciózus projektben, köztük Halle Berry Vihara (Storm), Liev Schreiber Kardfogúja (Sabretooth), illetve egyes feltételezések szerint Channing Tatum régóta halogatott Gambit alakítása is megvalósul, valamint akár még Taylor Swift is beugorhat egy cameo erejéig, ha a sztrájk véget ér.

Kövess Minket!



Gamer szótár