Hirdetés

Már nézhető a John-Wick-sorozat brutális akciójelenetekkel tűzdelt első pár perce

A filmekből megszokott ádáz küzdelmet hoz a The Continental nyitánya.

Hirdetés

Talán még maga Keanu Reeves sem gondolta, hogy a John Wick ekkora szenzáció lesz és villámgyorsan rajongók milliói várják majd az újabbnál újabb részeket a filmből. Már pedig a bosszúhadjáratról és a féktelen akcióról szóló első részt még további 3 követte, és mára ott tartunk, hogy akár még egy ötödik felvonás is elkészülhet majd belőle. Emellett jó néhány spinoffot is el akarnak még készíteni, hogy tovább öregbítsék a franchise hírnevét. Az első ilyen projekt a The Continental, amely az eddigi kedvcsinálók alapján az év egyik nagy durranása lehet. Ez amolyan előzménye lesz a filmeknek, hiszen azt mutatják be, hogy miként hozták létre a Continental hotelt, amely alapvetően a bérgyilkosok menedékeként szolgál.

Ezeket olvastad már?

A széria első szezonja – bár egyelőre nem tudni terveznek-e többet hozzá – szeptember 22-én fut be a Peacock streamingplatform kínálatába, de a premier előtt még ismét kedveskedtek egy kicsit nekünk a készítők, hiszen elérhetővé tették az első rész első néhány percét is. Természetesen az őrült mutatványok, bunyók és akciójelenetek most sem hiányozhatnak.

Arra azonban senki ne számítson, hogy maga Keanu Reeves is felbukkan a szériában, mivel az 1970-es években játszódik a történet, tehát John Wick akkor még nincs a köztudatban. A főszerep éppen ezért a fiatal Winstonra (a filmekben Ian McShane karaktere, a sorozatban Colin Woodell alakíthatja őt) hárul, bár a stáblista alapján van egy igazi sztár is nevek között: Mel Gibson – ő játssza a hotelt irányító maffiavezért.

Kis érdekesség, hogy ez a projekt is kapcsolódik Magyarországhoz, mivel a trailerben feltűnő ládát, amit egyesek meg akarnak szerezni, míg mások életük árán is védelmezik, a filmes kellékek gyártásával foglalkozó magyar Epic Creations budakalászi műhelyében barkácsolták – de emellett a sorozat sok más díszletét és kellékét is nekik köszönhetik az alkotók.

A The Continental mellett egyébként 2024-ben egy másik spinoff, ezúttal egy film is debütál, Ballerina címmel.

Kövess Minket!Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Film és Sorozat - Íme a Disney mesék, filmek valóságos helyszínei: kiadták a TOP 30-as listát

A The Walt Disney Company fennállásának 100. évfordulója alkalmából TOP30-as listába rangsorolta azokat a helyeket, amelyek meséinek és filmjeinek színhelyeit inspirálták. Csupán néhány órányi autó- vagy repülőútra vannak ezek a gyönyörű helyszínek, sőt ahhoz, hogy valaki egy Marvel film jelenetében érezze magát, még külföldre sem kell utaznia, hiszen Budapest is szerepel a listában!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés