Kiderült milyen hosszú lesz a Marvel's Spider-Man 2!

Kiderült milyen hosszú lesz a Marvel's Spider-Man 2!

Mi az? 17 óra, ami 25, de lehet akár 100 is?

Egy nap híján kereken egy hónap és behálóhintázik konzoljainkra a Marvel és a Sony legújabb üdvöskéje, a Marvel's Spider-Man 2! A közönségkedvenc 2018-as játék folytatása már most óriási sikerre van ítélve, a hype az egekben, milliók várják a megjelenést. Egyszerűen nem lőhet mellé a játék, valami óriási hibát kéne ejtenie a fejlesztőknek, hogy ezt a játékot ne vigyék sikerre. Márpedig ha sikerre viszik és a Sony újabb fantasztikus játékkal gazdagodik, a Marvel's Spider-Man 2-nek minden esélye megvan a 2023-as év játéka címre!

Ezeket olvastad már?

Néhány napja új gonosz karakter tűnt fel az egyik előzetesben, azt is tudjuk már, hogy a játék elképesztően gyors lesz PS5-ön és láttuk már az új térképet is, ami közel kétszer akkora lesz, mint az előző. Most újabb információk derültek ki a játékról, ezúttal azt tudtuk meg, hogy mennyi idő lesz végigjátszani.

Ha hihetünk a VG247-nek, a játék története körülbelül 17 órát ölel majd fel, mellékküldetésekkel együtt pedig 25-öt. Ha azonban a játék minden egyes négyzetcentijére kíváncsiak leszünk, akkor akár a 100 órás játékidőt is könnyen elérhetjük. 

A Marvel's Spider-Man 2 2023. október 20-án jelenik meg PlayStation 5-re és bízzunk benne, hogy idővel PC-re is!


JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár