A valaha volt legerősebb mezőnnyel találkozhatsz a hétvégén

A valaha volt legerősebb mezőnnyel találkozhatsz a hétvégén

Itt vannak a játékosok, akik hamarosan összecsapnak közel 1 millió forintért.

Néhány napot kell már csak várni arra, hogy elrajtoljon Magyarország idei legnagyobb League of Legends versenye, a Magyar Nemzeti LoL Kupa powered by K&H 2023-as majörje. A mezőnyben ezúttal csak és kizárólag meghívott csapatokkal találkozhattok, méghozzá azokkal, akik az előző három minorön kiemelkedően teljesítettek. A színvonalas összecsapásokat garantálják azok a régiós szinten már bizonyított játékosok, akik alig várják, hogy a billentyűk közé csapjanak a 850 000 forint összdíjazású eseményen.

Ezeket olvastad már?

A nagy visszatérők

Az Edifier Afterglow Esport Egyesület kezdőötösében két korábbi bajnokra fokozottan oda kell majd figyelni. A dzsungelt az egykori MVP, a papucsos Udyr hazai keresztapja, Paresz sajátította ki magának. Topon a kelet-közép európai régió talán jelenlegi legjobbjával találkozhattok, akit nem Odoamnenak hívnak. Coatpustmain, alias Tapsi Hapsi a GTZ-vel a nemrég befejeződött nyári EMEA Mastersen egészen a negyeddöntőig menetelt, ami a valaha volt legnagyobbi sikernek számít a veterán esportoló életében. Paresz és CPM korábban a Team Plague-gel (S2-ben) már ünnepelhetett MNEB bajnoki címet, most az EGW mezében ülnének fel a trónra.

Lejártak a szerződései azoknak a srácoknak is, akik a Valiance Pro Game EBL együttesében vitézkedtek még néhány héttel ezelőtt. Lagolinas, Benzz és Sekkou a Lenovo Legion Honvédhez csatlakozott, hogy újabb trófeával gyarapítsák gyűjteményüket. Nem kell félteni a TSI-t sem, ők egy az egyben azzal a kerettel vágnak neki, amivel behúzták az idei második minort. Végül ott van a BEE, akik megszerezték jungle-be Frostot, aki Frenzy mellett a legnagyobb tehetségnek számít ebben a szerepkörben a bluerzor utáni generációban.

Szerinted ki lesz majd a major MVP-je? Hamarosan erre is választ kaphatsz, ugyanis szombaton indulnak a Bo3-ak, amelyeket élőben követhetsz az esport2tv Twitch-csatornán!

Kövess Minket!



Gamer szótár