Hirdetés

A bundázó játékos után a Victory Zigzag edzője is lebukott

Egyre nevetségesebb, ami a BLAST selejtezője körül zajlik.

Hirdetés

Főnixként támadt fel a múlthéten az ESIC, hogy bundázás megalapozott gyanúja miatt felfüggessze a GODSENT egykori játékosát, Joel „joel” Holmlundot. A korábban az őszi BLAST Premier Showdown egyik selejtezőjén, a Pelaajat Nordic Masters Fallon résztvevő Victory Zigzag kulcsembere ezzel lényegében elért a karrierje végére. A csapatnak tehát nélküle kellett volna folytatnia, ami eleve nehéz helyzetbe hozta őket. Azonban ez még csak a jéghegy csúcsa volt, mert az ezt követő események lényegében feloszlatták az ötöst.

A BLAST a dráma, valamint joel felfüggesztése ellenére is úgy döntött, hogy a Victory Zigzag indulhat a Showdownon. A svéd játékos helyét Hardwell, az edzőjük vehette volna át. Igen ám, csak ő meg időközben lebukott csalással a FACEIT-en! Nem viccelünk, ezt ezen a linken vagy az alábbi képen ti is láthatjátok:

Ezeket olvastad már?

A hírt a Victory Zigzag nevű mix egyik játékosa, a bolgár bubble is kommentálta. Szerinte Hardwell azzal próbálta megmagyarázni az eltiltást, hogy egy internetkávézóban lépett be a játékba és azon a számítógépen lehetett valami. Azonban bubble-nek elege lett ebből az egészből és inkább kiszállt a projektből, mondván, a joel-sztori után ő már nem bízik senkiben. A ban előtt egyébként többen is azzal vádolták Hardwellt, hogy radar hackkel segíti a csapatát hivatalos meccseken. Viszont ezt kézzel fogható bizonyítékkal még senki sem támasztotta alá, így inkább csak alaptalan vádaskodásként kezelték az emberek. De ezek után ezt elég nehéz lesz elhesegetni ennyivel.

A Victory Zigzag egyébként olyan csapatoktól vette el a lehetőséget a BLAST Showdown selejtezőjén, mint a 4160lsk, a MOUZ és az ECSTATIC. Előbbit ráadásul kétszer is legyőzték: egyszer a csoportkör nyitómeccsén és egyszer a fináléban. Remek kérdés, hogy a BLAST mit lép most, hogy a versenyre kijutó Victory Zigzag lényegében megszűnt létezni. Bár az lenne a legtisztább, sajnos arra kevés esélyt látunk, hogy újrarendezzék a kvalit. Így viszont a második helyezett 4160lsk tűnik a befutónak erre a Showdown-helyre.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés