Hoppá! Úgy tűnik bejelentették a Star Wars Jedi: Survivor folytatását

Hoppá! Úgy tűnik bejelentették a Star Wars Jedi: Survivor folytatását

Véletlen elszólás vagy szándékos bejelentés... akárhogy is, de készül a Star Wars Jedi Survivor folytatása!

Kevés olyan soulslike klón van, ami annyira jól vette az akadályokat és annyira minőségi módon használta fel az alapanyagot, mint a Star Wars Jedi széria. A Fallen Order és a Survivor is megjelenési éveik egyik legjobbjai voltak! Bár idén rettentően erős a felhozatal és lehetetlen megtippelni, hogy melyik játék lesz az év játéka, az biztos, hogy a Star Wars Jedi Survivor ott lesz a jelöltek között. Bár a játék PC-s indulása nem volt zökkenőmentes, izgalmas történetéért, kihívást jelentő mégis gördülékeny harcrendszeréért, páratlan látványvilágáért, szinte kifogyhatatlan és megunhatatlan tartalmaiért a kritika és a játékosok is dícsérték a programot.

Ezeket olvastad már?

Bár a fejlesztők korábban is utaltak már arra, hogy trilógiát szeretnének, kezdetekben az első játék sikerében sem voltak biztosak, hivatalos megerősítést pedig mindeddig nem kaptunk a Survivor folytatásáról. Mindeddig! A floridai Ocalában ugyanis Comic Cont tartottak a napokban, ahol ott volt Cameron Monaghan (Cal Kestis) és Tina Ivlev (Nightsister Merrin) is. Könnyen lehet, hogy véletlen elszólásról van szó és nem így akarták bejelenteni, de Monaghan egyértelműen kijelentette, hogy bár még a munkálatok elején tartanak, de dolgoznak a harmadik Star Wars Jedi játékon és bízik benne, hogy valami egészen elképesztőt sikerül majd összerakniuk, Ivlev pedig heves bólogatással kísérte minden szavát. Ezt elég nehéz félreérteni, gyakorlatilag lehetetlen.

Úgy tűnik tehát, hogy a Star Wars Jedi széria valóban trilógiává bővülhet majd, de arra még biztosan éveket kell várnunk. Sebaj, hiszen jövőre jön a Star Wars Outlaws, ami egészen más stílust képvisel majd, de már most rettentően izgalmasnak tűnik.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések