18

Elmúltál már 18 éves?


/
Még bőven jelentkezhettek a szombati TippmixPro CS:GO Masters második nyílt selejtezőjére

Még bőven jelentkezhettek a szombati TippmixPro CS:GO Masters második nyílt selejtezőjére

Szombaton jön a második, egyben utolsó selejtező az őszi szezonra. Le ne maradjatok róla!

Ne feledjétek, holnap este akár a CS2 is megjelenhet! Konkrétumokat most sem közölt a Valve, de a hivatalos Twitter profiljuk egy még múltheti bejegyezése szimplán ennyit kérdezett: Mit csináltok a következő szerdán?

Ez a szerda holnap lesz és bár csak találgatni tudjuk, hogy pontosan mire gondoltak, adná magát ha a CS2-vel támadnának. Sőt, azóta csak még több nyom utal arra, hogy a CS:GO-t tényleg leválthatja a CS2, már akár holnap!

Hogy ez miként érinti majd a 2023-as őszi TippmixPro CS:GO Masterst, egyelőre nem tudjuk. Ha tényleg jön a CS2, úgy a csapatokkal egyeztetve akár még CS2-vel is indulhat majd a verseny, ám addig még hátra van egy selejtező. Az első nyílt kvali már lement múlthéten. Ott 13 ötös vágott neki a küzdelemnek, végül pedig csak a top 4 jutott tovább a kvalifikáció zárt szakazába.

Az első nyílt selejtező továbbjutói:

  • itokei
  • neymarpeek
  • ParasztPEEK
  • HeatWave eSport

További négy hely kiadó még a zárt selejtezőben, amikre most szombaton juthattok be. Szeptember 30-án jön a második nyílt selejtező, amire még te és csapatod is jelentkezhettek!

Idén ősszel új formátummal, rövidebb és izgalmasabb lebonyolítással, 2 millió forintos díjazással és LAN-döntővel érkezik a TippmixPro CS:GO Masters.

Kövess Minket!



Gamer szótár