EPL: Alaposan elbántak torzsiék a FURIA-val

EPL: Alaposan elbántak torzsiék a FURIA-val

FalleN a két kezén össze tudta számolni a FURIA által hozott köröket.

Miközben a helyszíni riportok szerint az ESL arról faggatja a játékosokat Máltán, hogyha kijön ma a Counter-Strike 2, akkor váltsanak-e arra félúton vagy ne, addig a MOUZ bucira verte a FURIA-t és ezzel kiharcolta a rájátszás következő fordulójában való részvételt. A magyar rajongók különösen örülhettek ennek, mert talán még sohasem tűnt ennyire meggyőzőnek a MOUZ – egyszerűen nem tudtak hibázni. Ezért ma a FaZe ellen játszhatnak majd egy negyeddöntős helyért, de ne rohanjunk ennyire előre, nézzük meg inkább, hogy mi is történt tegnap!

A FURIA elleni mérkőzésen Nuke és Mirage, azaz két olyan pálya került elő, ami mindig szoros meccseket eredményez és ez tavasszal képes volt megtörni az egereket. De most úgy tűnik, hogy végre megtalálták a receptet ezeken a pályákon is. Ebben pedig kétségkívül hatalmas segítséget jelentett, hogy a kezdeti nehézségek után siuhynak sikerült xertioNt és Jimpphatet is megfelelően használnia ezúttal (vagy a játékosok szoktak hozzá jobban a rendszerhez).

Ezeket olvastad már?

A lényegen persze mit sem változtat az, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb. Ugyanis az említett játékosok (és az egy ACE-t is lövő torzsi) megállíthatatlanok voltak a szériában, aminek a végére mindössze 9 kört veszítettek összesen! A braziloknak láthatóan rossz napja volt. De a gyenge teljesítményük annyiból nem újdonság, hogy ezúttal is a T-oldaluk volt kevés ahhoz, hogy valódi esélyt adjanak maguknak. Nuke elbukása után pedig nem igazán tértek magukhoz. Sokan ezen tendenciájuk miatt lepődtek meg már azon is, hogy egyáltalán idáig eljutottak az EPL-en.

Ami a többi meccset illeti, három meglepetés eredmény is született. A Monte játékosai három nem túl szoros pályát játszottak a fnatic ellen és végül felülkerekedtek a legendás neven, ezért ma egy eddig remekül játszó Complexity ellen bizonyíthatnak. Bár dexterék alighanem többet vártak maguktól, még mindig jobban nézett ki az ő vereségük, mint az Astralisé.

Ugyanis a jó öreg XANTARES szinte egymaga állította meg a dánokat, ami abszolút váratlan volt. Ezért az Eternal Fire ma pont a török sztár régi csapata, a BIG ellen lép pályára majd. Végül pedig hiába esett ki a FURIA, mégis lett brazil csapat a következő fordulóban: a semmiből nagy csinnadrattával visszatérő Virtus.pro-n ugyanis kifogott a 9z, akiket a Movistar Riders vár délután!

MAGYAR KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League rájátszását keddtől vasárnapig élőben, magyar nyelven, értékes drop gyűjtési lehetőséggel közvetíti az Esport1TV Twitchen. Ott találkozunk!

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár