Kórházba került a FURIA egyik játékosa

Kórházba került a FURIA egyik játékosa

Egész nap beteg volt, mégis úgy döntött, hogy nem hagyja ki a MOUZ elleni meccset.

Alaposan elbánt a MOUZ tegnap este a FURIA-val az ESL Pro League rájátszásának nyitányában. A brazilok mindössze 9 kört hoztak két pályán az egerek ellen, tehát egyáltalán nem jelentettek kihívást torzsiék számára. De nem sokkal később kiderült, hogy a gyenge teljesítmény egyik oka az lehetett, hogy arT betegen játszotta végig a mérkőzést.

A hírről a csapat kapitánya, FalleN számolt be Twitteren/X-en. Eszerint arT annyira rosszul volt a tegnapi nap során, hogy a kiesésüket követően a kórházba kellett mennie. Bár az állapota indokolhatta volna azt, hogy beugróval játszon a FURIA, arT kérésére inkább úgy döntöttek, hogy nem variálnak és vele játszák végig a meccset. Utólag mondhatnánk, hogy ez egy hibás döntés volt a részükről. De egy utolsó pillanatos edzős beugrás garantált vereséget jelentett volna, így pedig legalább egy kis esély volt arra, hogy összejön a győzelem.

Ezeket olvastad már?

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta arT megbetegedését vagy milyen problémával is ápolják őt pontosan. Ha újabb fejlemény érkezik az eset kapcsán, akkor természetesen frissítjük a hírt. Addig is, az Esport1.hu csapata mihamarabbi jobbulást kíván arT-nak!

MAGYAR EPL KÖZVETÍTÉS

Az ESL Pro League rájátszását keddtől vasárnapig élőben, magyar nyelven, értékes drop gyűjtési lehetőséggel közvetíti az Esport1TV Twitchen. Ott találkozunk!

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!Gamer szótár