Mostantól Wolfenstein 3D-t is játszhatunk a Cyberpunk 2077-ben

Mostantól Wolfenstein 3D-t is játszhatunk a Cyberpunk 2077-ben

Itt az újabb lehetőség, hogy Johnny Silverhandként játszhass a Cyberpunk 2077-ben.

A napokban jelent meg a Cyberpunk 2077 első nagy kiegészítője, a Phantom Liberty. Ezzel együtt pedig befutott az alapjáték 2.0-s verziója is, ami rengeteg aprósággal igyekszik még jobbá tenni a Night City-ben töltött időt. De ha ezek és a Twitch-es dropok sem lennének elég jó okok arra, hogy megnézd magadnak a játékot, akkor a CD Projekt Red ad még egyet: egy Wolfenstein 3D-szerű árkád játékot!

A frissítés megjelenése után a játékosok azonnal belevágtak a felfedezésbe, hogy kiderítsék, mi mindent variáltak a fejlesztők. Ennek eredményeként egy templomban rátalálták egy porosodó masinára is, amin egy Arasaka Tower 3D nevű játék fut. Ez pedig megszólalásig az id Software már említett klasszikusára emlékeztet és nem mellesleg igen szórakoztató is.

Ezeket olvastad már?

A napjainkban, azaz 2023-ban játszódó easter eggben a már jól ismert Johnny Silverhandként (Keanu Reeves karaktereként) lövöldözhetünk egy toronyház emeletein. Azonban ez nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Csupán 10 percünk van arra, hogy kitakarítsuk az öt szintet és felfedezzük a titkos ajtókat. Ha pedig lejár az idő, akkor sajnos előlről kell kezdeni az egészet.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan is fest ez az árkád játék, vagy csak szeretnéd tudni, hogy hol találhatod meg a Cyberpunk 2077-ben eldugott easter egget, akkor érdemes megnézni az alábbi videót, amiből minden kiderül:

Kövess Minket!Gamer szótár