Megan Fox lesz a hangja a Mortal Kombat 1-be 17 év után visszatérő karakternek!

Megan Fox lesz a hangja a Mortal Kombat 1-be 17 év után visszatérő karakternek!

Már csak egy hét van hátra a Mortal Kombat 1 korai hozzáférésű verzió megjelenéséig, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne még néhány újdonság, amit megmutathatnak.

A NetherRealm Studios végre bejelentette, hogy Nitara játszható karakter lesz a Mortal Kombat 1-ben, és sokak meglepetésére Megan Fox adja hozzá a hangját.

Ezeket olvastad már?

Nitara legutóbb a Mortal Kombat Armageddonban volt játszható, tehát 17 év után tér vissza újra a játékba a vámpír lady. Az MK1-ben egy kicsit modernizálták a megjelenését, viszont továbbra is egy kegyetlen és vérengző karaktert kapunk a személyében, ráadásul még szárnyait is megőrizte. Megan Fox egyébként az előzetesben mondott néhány mondatot is, hogy mennyire megtisztelőnek tartja a felkérést:

„Király, hogy benne vagyok a játékban. Mert igazából nem csak a hangját adom. Olyan ez, mintha Nitarában egy kicsit belőlem is lenne. Szerintem ez egy olyan lehetőség, amire sokan vágynak, mert mindannyian a játékon nőttünk fel, és ez minden idők egyik legnagyszerűbb videojátéka.”

A röpke interjú mellett szerencsére azért néhány képkocka erejéig azért belepillanthatunk Nitara harciasságába és kombóiba is. Úgy tűnik, hogy a szárnyai nem csak díszek lesznek és ezeket aktívan lehet majd használni a harcok során.

Egy pár másodperces snittben a sztoriban is feltűnik, amint Ashrah ellen harcol, ezért egyesek úgy gondolják, hogy Nitara a Mortal Kombat 1-ben a rosszak oldalán áll majd Havikkal és Shao tábornokkal együtt.

Megan Fox már a második olyan híresség, akit felkértek egy MK karakter szinkronjához, legutóbb épp Ronda Rousey volt az, aki a Mortal Kombat 11-ben Sonya Bladenek kölcsönözhette a hangját.


RENDELJ HATALMAS KEDVEZMÉNNYEL A DON PEPÉTŐL!

Szeptember 10-éig, minden 26 cm-es pizzára 20% kedvezmény jár a 'pcguru20', minden 32 cm-es pizzára 15% kedvezmény jár az 'esport15' kuponkódokkal. Irány a donpepe.hu, csapj le az akciós ajánlatra még ma!

Kövess Minket!



Gamer szótár