Eloltotta a Valve a lángoló késeket

Eloltotta a Valve a lángoló késeket

Sajnos a lángoló bökők nem sebeztek többet, de legalább menőn néztek ki.

A Counter-Strike 2 még mindig nem hibátlan és ez egy darabig nem is lesz másképp. De legalább a Valve folyamatosan dolgozik rajta, ezért szinte minden hétköznap kapunk egy vagy akár két patch-et is a megjelenés óta. Ma hajnalban például egy igen bizarr vizuális bugot sikerült kigyomlálniuk, ami miatt úgy tűnt a molotov vagy a gyújtógránát használata után, mintha lángolna a késünk.

Igen, jól olvastad, lángoló késekkel lehetett rohangálni a CS2 első napjaiban. Mint ahogyan azt néhány játékos is megosztotta (és az alábbi videó formájában dokumentálta), olykor egy tűzgyűrű került a fegyvereink köré, ha eldobtunk egy molót. Két másodpercig ez nagyon menőnek tűnhet, de értelemszerűen elég frusztrálóvá tud válni, ha kitakarja a fél képernyőt a tűz. A Valve-nak ezért gyorsan lépnie kellett és a legutóbbi frissítésben ki is küszöbölték a hibát, ami ezt okozta.

My knife somehow caught on fire
byu/lampenpam inGlobalOffensive

Ezeket olvastad már?

Ezen kívül egyébként azon is dolgozik a Valve, hogy az AMD-s videókártyákon jobban fusson a játék. Bár ennek az eredményére sajnos még várnunk kell. Amire viszont nem kell várni már, az az, hogy ne zuhanjon be az FPS-ünk, ha egy füsttel oltanánk el a molotovokat. További üdvözlendő fejlesztés még, hogy a sáros felületeken mostantól a rendes séta/futás sebességgel mozoghatunk és a kés vágását a CS:GO-hoz hasonlóan megszakíthatjuk a fegyvernézegetés gombbal.

Kövess Minket!



Gamer szótár