Magyar mesterlövész a CS csúcsán! – A MOUZ a ranglista élére ugrott

Magyar mesterlövész a CS csúcsán! – A MOUZ a ranglista élére ugrott

Top1 a MOUZ, ráadásul a legfontosabb listán!

Mindeddig a Valve feltűnően kerülte, hogy ők maguk rangsorolják azokat a CS:GO-csapatokat, akik egyébként az ők versenyein játszanak, akik egyébként a Majorön is játszanak. Inkább rábízta ezt a partnereire és próbálták úgy alakítani a Major versenyekre való kijutás szabályait, hogy nekik minél kevesebb teendőjük legyen azokkal. Tavaly télen azonban gondoltak egy nagyot és azt mondták, elég volt, jönnek a regionális RMR-selejtezők és jön a Valve saját ranglistája. Hogy ezek pontosan miként festenek, mi a céljuk és hogyan működnek, azt ebben és ebben a cikkben foglaltuk össze.

Most nem a rendszerrel szeretnénk foglalkozni, pusztán egy örömhírrel, miszerint magyar játékos és csapata került a Valve ranglistájának élére! Hajnalban érkezett a lista frissítése, ami kezdetben meglehetősen fura erőviszonyokat mutatott, most már sokkal tisztább, sokkal reálisabb a kép és minden verseny után tovább tisztul az. Az ESL Pro League 18. szezonját torzsi és a MOUZ nyerte meg néhány napja, ráadásul meglehetősen nagy fölénnyel, gyönyörű játékkal, maguk mögé utasítva még a legnagyobb alakulatokat is. Ez pedig máris elég volt, hogy a MOUZ átvegye a vezetést a Valve szemében, jelenleg a torzsi, Jimpphat, xertioN, frozen, siuhy alkotta csapat vezeti nem csak európai, de világszintű ranglistájukat is.

Forrás: csleaderboards.net

Sok verseny vár még a MOUZ-ra idén, de bízunk benne, hogy meg tudják tartani remek formájukat! Ritkán van olyan, hogy egy csapat zsinórban nyeri a versenyeket, ez aligha elvárható tőlük sem, persze örülnénk neki, ahogy a csapat összes drukkere is.

Hajrá torzsi, hajrá MOUZ!

Borítókép: theMAKKUU/HLTV

Kövess Minket!



Gamer szótár