BRÉKING: Éppen csak megjelent az FC 24, máris itt a következő rész!

BRÉKING: Éppen csak megjelent az FC 24, máris itt a következő rész!

Az FC 24 után itt az EA Sports FC Tactical, aminek nagyon örülünk... vagy mégsem?

Nincs egy hónapja, hogy megjelent a FIFA 23 utódja, ami az EA és a FIFA szakítását követően elhagyta a legendás széria magasztos nevét és már csak simán az EA Sports FC 24 címmel támad. Bár a játék nem igazán próbált megújulni, még mindig sűrűek a bugok és rettentően pay to win az egész, mégis imádják. Csak az első héten több, mint 11 millió játékost vonzott a program, legalábbis az EA beszámolói szerint. Most pedig úgy tűnik, hogy nem nyugszanak a fejlesztők, pár héttel az FC 24 megjelenése után máris bejelentették a következő részt, ami egy eddig soha nem látott formában hozza el nekünk a focimeccsek élményét.

Ezeket olvastad már?

Az EA Sports FC Tactical ugyanis körökre osztott mérkőzésekkel jön. A játékosoknak minden stratégiai tudásukat elő kell majd vegyék, hogy aztán a körökre osztott meccseken tudjak győzedelmeskedni. Minden körben lehetőségünk cseleket végrehajtani, támadni és védekezni, az igazi foci-élményt pedig a több, mint 5000 valós játékos digitális mása teszi majd még teljesebbé. Az ígéretek szerint számos Premier League, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 és Serie A játékos is helyt kap majd a játékban, ami 2024 elején érkezik majd valamikor, méghozzá Androidos és iOS-es mobileszközökre.

Lehetőségünk lesz barátságos meccseket játszani, PvP-ben mások ellen, ranked módban és kláncsatákban is részt vehetünk majd. A játékra máris előregisztrálhattok, aztán csak várnotok kell majd a megjelenést! Arról persze nem szól a fáma, hogy mennyi funkció lesz majd fizetés mögé dugva, de ismerve az EA-t és magát a tényt, hogy egy mobilos játékról van szó, valószínűleg is borzasztóan pay to win lesz.

Az EA Sports FC Tacticalt a Google Play Áruházban és az iOS App Store-ban kell keresned.

Kövess Minket!



Gamer szótár