Coolio nélkül folytatja a legjobb magyar csapat

Coolio nélkül folytatja a legjobb magyar csapat

Tűkön ülve várjuk, hogy coolio hamarosan megossza a jövőjével kapcsolatos terveit.

Nehéz utat járt be idén a RUBIK néven ismert magyar ötös. Az év elején még a Rapid Ninjas, később a DomiNation zászlaja alatt játszó felállás a nyár elejére org nélkül maradt. Azóta pedig hiába próbálkoznak nemzetközi versenyeken is, az a fajta áttörés, ami új otthont adhatna nekik, sajnos még nem jött el. Ilyen körülmények között pedig csak idő kérdése volt, hogy megbomoljon a csapat egysége: ez egy nyilvánvalóan nehezen fenntartható állapot és bármelyikük kaphat egy jobb lehetőséget egyénileg.

Egyelőre csak sejteni lehet, hogy tényleg ez áll-e a háttérben. Ami viszont nagyon is biztos, hogy coolio nélkül folytatja a RUBIK. A játékos ma délután jelentette be, hogy hat hónap után kilép a felállásból. Miután coolio minden jót kívánt a volt csapattársainak, hozzátette, hogy hamarosan megosztja a jövőjével kapcsolatos terveit. Erre reagálva Aaron annyit írt, hogy sok szerencsét az új csapatához. Erről ugyan nehéz megmondani, hogy csak egyszerű jókívánságról van szó vagy valami konkrét projektről, de egyes korai pletykák szerint a GamerLegion akadémiája jelentkezhetett be érte – meglátjuk.

Ezeket olvastad már?

Mindenesetre is, coolio távozása azt jelenti, hogy a RUBIK jelenleg emberhiányban van, ami különösen kényes a közelgő TippmixPro CS2 Masters miatt. Afelől nincs kétségünk, hogy a címvédő mag feltalálja magát a veszteség ellenére is. De remek kérdés, hogy ki lehet a befutó, hiszen sok játékos már csapathoz van kötve. Az egyetlen pozitívum a számukra, hogy még majdnem két hét van hátra az első mérkőzésekig, tehát van idejük megtalálni a megfelelő ötödiket.

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár