Új név alatt folytatja Magyarország legjobb CS:GO csapata

Új név alatt folytatja Magyarország legjobb CS:GO csapata

Az egykori DomiNation két játékost és nevet is cserélt az elmúlt hetekben.

Mozgalmas hónapokon van túl a magyar Counter-Strike, pláne annak a csúcsa. Változások voltak a MOUZnál, ami miatt sokan féltették torzsi helyét is a csapatban. Sl3nd kikerült a MOUZ NXT-ből és az Endpointba igazolt. Korytól elbúcsúzott a Sangal, így hazatért a nemzetközi csapatozásból.

Mindeközben az év elején még Rapid Ninjas, később DomiNation néven ismert legjobb hazai ötös is furcsa helyzetbe került. Ugyanis pár hónap közös munka és több szép siker után a játékosok és Szoboszlai Dominik szervezetének útjai elváltak június elején. Ezért az azóta csak ex-DomiNation vagy Looking4Org néven ismert felállás jelenleg kénytelen szervezeti támogatás nélkül játszani.

Ezeket olvastad már?

Persze ez nem jelentette azt, hogy nem is akartak új otthont találni maguknak. Azonban közel másfél hónap után úgy fest, hogy nem jártak sikerrel. A nagy kiugrási lehetőség az ESL Pro League 18. szezonjának európai konferenciája lehetett volna, de itt a lengyel ORKS ellen elbuktak. Ezért félő, hogyha nem karolja fel őket egy org most, akkor hosszabb időn át a maguk útján kell folytassák majd.

Sajnos a tavaszhoz képest kevesebb nagy, nemzetközi lehetőségük lesz az ősszel – még Major selejtezők sem lesznek januárig. Ilyen helyzetben pedig a legkevesebb, amit egy csapat tehet, hogy legalább próbál identitást építeni. Például egy könnyen azonosítható, emlékezetes névvel a Looking4Org helyett, amit minden második csapat használ.

Ennek megfelelően az éjjel létrehozták a RUBIK nevű Twitter-fiókot. A RUBIK név alatt az oldal tanúsága szerint a kory, Aaron, fleav, msN, coolio alkotta ötöst láthatjuk majd játszani, az edző pedig továbbra is SZLOBESZKOV lesz. Kory a Sangalból történő távozása után az EPL konferencia előtt kezdett a csapattal játszani, ahogyan fleav is. A két játékos bodito és kamion helyét vette át az akkor még a világ 47. legjobbjának tartott kezdőjében.

Kövess Minket!



Gamer szótár