Cserére készül a Sangal? Kory helye is veszélyben lehet

Cserére készül a Sangal? Kory helye is veszélyben lehet

Török források szerint kettőt is cserélhet a Sangal a nyári szünet alatt.

A tavaly több meglepetést okozó, az idei év elején még a világ 40 legjobb csapata között számontartott Sangal tavaszi szezonja nem alakult valami fényesen. Az utolsó CS:GO Major előtt ugyanis már az online selejtezőkön elvéreztek, ami jelentős visszaesés ahhoz képest, hogy tavaly RMR-eket játszottak. De idén a CCT-versenyeken sem tudták igazán megvetni a lábukat – még azután sem, hogy szezon közben lecserélték phzy-t. Ezért most várhatóan újabb cserék jöhetnek a csapatnál és török források szerint ennek a német ScrunK, valamint a magyar származású Szedlár „kory” Kornél eshetnek áldozatául.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy kik vehetnék át a két távozó helyét, amennyiben a hírek igaznak bizonyulnak. Ugyanazon török források szerint a korábbi NIP akadémista LNZ lehet az egyik érkező, vele már meg is állapodhattak. De a másik játékos kiléte egyelőre rejtély.

Ha viszont ezek a cserék bekövetkeznek, úgy két olyan játékos kerülhet ki a kezdőből, akik közel másfél évet töltöttek el a török orgnál és ezidő alatt rengeteget tettek azért, hogy sikeressé váljon a projekt. A tavalyi sikerek miatt egyébként az év elején még szerződést is hosszabbított velük a Sangal.

Borítókép: HLTV/MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések