2023-ban is a Sangalnál marad kory!

2023-ban is a Sangalnál marad kory!

Három játékosának szerződését is meghosszabbította a Sangal.

Kory, kyuubii és ScrunK szerződését újabb egy évvel hosszabbította meg a Sangal, ezért a magyar játékos és a társai is a szervezetnél folytatják 2023-ban. Egyelőre nincs okunk azt hinni, hogy Soulfly és phzy valamilyen cserebere miatt maradtak volna ki a felsorolásból.

A török játékos pozitívan reagált a hírre, így alighanem arról van szó, hogy az ő szerződésének lejárta még távolabb van. Ahogyan phzyé is, hiszen ő csak négy hónapja csatlakozott a Sangalhoz. Velük szemben Kory, kyuubii és ScrunK is napokra voltak attól, hogy elérjék az egy évet.

Kory és a két német játékos is 2022. január 17-én csatlakoztak a Sangalhoz, akik ezzel jelezték, Törökország helyett inkább nemzetköziben gondolkodnak. Az elmúlt egy év során egyetlen csere volt a felállásban, amikor is S3NSEY távozott a kezdőből, hogy teljesítse kilenc hónapnyi közszolgálatát Ausztriában – ez idén tavasszal ér véget. Ezért érkezett phzy a csapathoz, akivel újfent kijutottak az RMR-ra és körökre voltak attól, hogy torzsi és a MOUZ ellenében ők jussanak ki a Rio Majorre. Összeségében tehát egy sikeres évet tudhatnak maguk mögött a játékosok és a szervezet is, a közös folytatás pedig remek hír minden félnek.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!