SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUhy visszatért!

SIUUUUUUUUUUUUUUUUUUhy visszatért!

Nagy feladat áll torzsi régi-új csapattársa előtt, ha vissza akarja juttatni a MOUZt a világ legjobb ötösei közé.

Ma délután a GamerLegion hivatalosan is bejelentette siuhy távozását a csapattól, majd a MOUZ ezt követően a lengyel irányító visszatérését. Siuhy azután porolhatja le a szekrényében található MOUZ mezek hadát, hogy néhány héttel ezelőtt felröppent a pletyka, miszerint Dexter helyére új IGL-t keres a csapat és ő szerepel a kívánságlistájuk élén. Azóta már Dexter és JDC is a kispadra kerültek, így csak idő kérdése volt, hogy a lengyel játékost végre bejelentsék.

Torzsi egykori csapattársa még tavaly nyáron igazolt el a GL-hez, miután őt nem léptették elő a főcsapatba. A fiatal irányító azonban gyorsan nagy hírnévre tett szert, mert egy igen esélytelennek tűnő ötös élén hatalmas meglepetést okozva legendaként kijutott az IEM Rio Majorre, majd egészen a döntőig menetelt a BLAST.tv Párizs Majorön. Tehát hatalmas a potenciál benne, ezt pedig Sycrone-tól kezdve mindenki tudja a MOUZnál is.

Ezeket olvastad már?

A bejelentés mellé egyébként egy remek videót készített a MOUZ, felelevenítve benne siuhy karrierjének eddigi eseményeit az NXT-s időktől napjainkig. Ezzel pedig remekül rávilágítottak arra is, hogy nagy célok állnak a csapat előtt ősztől. Az ötödik játékosuk kiléte azonban egyelőre rejtély. De amiben biztosak lehetünk, hogy ezen céloknak megfelelő emberre esik majd a választásuk. Jelen állás szerint a legvalószínűbb jelölt az NXT-s akadémista, Jimpphat lehet majd.

Borítókép: MOUZ


Kövess Minket!



Gamer szótár