CS:GO: Újabb csere a MOUZ-nál!

CS:GO: Újabb csere a MOUZ-nál!

Mit gondoltok? Egy új irányítóval erősebb lesz a MOUZ?

Miközben azon ámuldozunk, hogy milyen szép lesz Inferno a CS2-ben vagy, hogy milyen szép már most Nuke vagy, hogy a Valve éppen több milliós gyűjteményeket bannol Steamről, lassan de biztosan alakulnak a profi csapatok új felállásai is. A Vitality már bejelentette flameZ igazolását, sőt már az új NaVi is bemutatkozott, ahol most tényleg EU-mix felállásra váltanak a már jól megszokott orosz-ukrán csapat helyett.

De nem mehetünk el szó nélkül a MOUZ mellett sem, ahol szintén óriási cserék mellett döntött a csapat. JDC néhány napja került kispadra, most pedig a csapat 28 éves irányítója, dexter követi őt. Az ausztrál IGL több, mint 2 éve erősítette már a MOUZ ötösét és bár 2022-ben több szép eredményhez is hozzásegítette a csapatot - például a riói Majorön elért 3-4. hely - 2023 első felében szenvedett az alakulat és jól láthatóan dexter is. Mondhatni várható és kényszerű csere ez, főleg úgy, hogy a helyére máris van jelölt.

Ezeket olvastad már?

Arról egyelőre nem szólnak pletykák, hogy ki jöhet JDC helyére - talán felhozzák majd az NXZ-ből Jimpphatot - dexter helyére azonban már van kiszemelt. Bár hivatalosan még nincs megerősítve, de a források szerint a MOUZ az egykori NXT-játékost, siuhyt szeretné visszaszerezni, aki Párizsban ezüst érmet szerzett a Majorön a GamerLegion csapatával.

Meglátjuk végül mi kerekedhet majd ki a csereberéből. Kíváncsian várjuk a MOUZ új játékosait és persze azt is, hogy hol folytathatja majd dexter és JDC.


Kövess Minket!



Gamer szótár