AWP-s és két akadémista is távozik a MOUZtól

AWP-s és két akadémista is távozik a MOUZtól

Ezzel két főre csökkent a MOUZ NXT felállása, jöhet a teljes újjáépítés.

A MOUZ korábbi AWP-se, acoR, valamint a MOUZ NXT négyszeres WePlay Academy League bajnok irányítója, siuhy, hivatalosan is elhagyták a szervezet kötelékét. Mindkét játékost a GamerLegion zászlaja alatt láthattuk játszani az elmúlt hetekben az RMR-selejtezőkön, így nem nagy meglepetés, hogy a kvalifikációjuk után nem folytathatják a MOUZ alatt a játékot.

Rajtuk kívül mhL is távozhat. Ő szintén az akadémia csapatot erősítette idén, mióta torzsit előléptették januárban. A lengyel játékos egyelőre még szerződésben áll a MOUZzal, a célja most egy új csapatot találni az akadémiák világán túl, vélhetően egy top 30-as csapatban. MhL három WAL bajnoki címet szerzett a MOUZ NXT játékosaként.

A távozó játékosok miatt a MOUZ NXT felállása már csak két játékost tartalmaz, szejnt és Jimpphatet. XertioNt a múlthéten léptették elő a főcsapatba, ahol együtt játszhat a tavalyi akadémista társaival, azaz torzsival és JDC-vel. A következő WAL-szezonon tehát egy szinte teljesen új NXT-vel találkozhatunk, ami nem is feltétlenül baj, hiszen a WAL 5. évadában csúnyán leszerepeltek a címvédők – a csoportkörben estek ki.

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!