Irányítót váltana a MOUZ, torzsi régi csapattársa lehet a befutó

Irányítót váltana a MOUZ, torzsi régi csapattársa lehet a befutó

Az elmúlt idők egyik legtehetségesebb fiatal irányítóját kaparinthatja meg magának a MOUZ.

A MOUZ közel jár ahhoz, hogy leigazolják a GamerLegion irányítóját, a korábbi MOUZ NXT-s siuhyt – állítja Luís Mira a Dexerton. Torzsi egykori csapattársa még tavaly nyáron igazolt el a GL-hez, miután őt nem léptették elő a főcsapatba. A fiatal irányító azonban gyorsan nagy hírnévre tett szert, mert egy igen esélytelennek tűnő ötös élén hatalmas meglepetést okozva legendaként kijutott az IEM Rio Majorre, majd egészen a döntőig menetelt a BLAST.tv Párizs Majorön.

A Major után állítólag többen is bejelentkeztek siuhyért. Egy ponton arról is szóltak pletykák, hogy a lengyel játékos HooXi helyét kaphatja meg a G2-nál. De még ha volt is erről bármilyen egyezkedés a háttérben, állítólag a MOUZ elővásárlási joggal bírt egykori játékosa felett. Tehát ahhoz, hogy máshol kössön ki, először a MOUZnak kellett volna nemet mondani a lehetőségre. Ők pedig – már elnézést a kifejezésért – hülyék lettek volna nemet mondani, ha volt ilyen opciójuk. Ugyanis hatalmas siuhy potenciálja és frozen az egyetlen, aki nem játszott vele korábban – tehát a játék mellett az összhanggal sem lesz gond.

Amennyiben ez az átigazolás megvalósul, úgy dexter távozhat a MOUZtól. Az ausztrál játékos mintegy 30 hónapot töltött a szervezetnél és ezidő alatt több szép eredményt elért a csapattal, köszönhetően az akadémisták előléptetésének is. A legnagyobb sikere kétségkívül az IEM Rio Major bronzérme, valamint az IEM Dallas ezüstérme volt. Ám ezutóbbi verseny előtt már bőven kétséges volt, hogy az az ötös együtt folytathatja-e majd a nyári szünet után, annyira rosszul alakult a tavaszi szezonjuk. Most pedig úgy fest, hogy a MOUZt a döntőbe jutás sem győzte meg arról, hogy a projektnek van jövője ebben a formában. Dexter távozása egyébként nem jelenti azt, hogy vissza kell mennie Ausztráliába: a Dexerto szerint érdeklődik iránta több csapat is más régiókból.

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!



Gamer szótár