Elképesztően gyönyörű lesz az Iron Man játék, ez már most garantált

Elképesztően gyönyörű lesz az Iron Man játék, ez már most garantált

Csak a kinézet mellett fordítsanak időt a sztorira is.

Az EA még 2022-ben dobta le a bombát, hogy új játék fejlesztésébe kezdenek a Marvel-univerzumban és az egész a milliárdos playboy, Vasember köré épül majd. Akkor a fejesek elmondták, hogy Tony Stark kap egy open-world környezetet, ahol számtalan tennivaló várja majd a játékosokat. Nyilván legy a központi szál, amin végig lehet menni, de ha valaki csak repkedni akar, gyűjtögetni a cuccokat vagy ikonikus helyszínre ellátogatni, akkor azt is megteheti. Ez pedig nagyjából úgy hangzik, mint a Marvel’s Spiderman, ami nem hátrány, ismerve annak a sikereit. Ehhez még azt is hozzá kell tenni, hogy az EA a nyáron Unreal Engine 5 fejlesztőket próbált felvenni. A reddit népe pedig összekötötte a pontokat, amit nemrég a fejlesztők is megerősítettek:

“Lehet, hogy még nagyon az elején vagyunk a dolgoknak, de a Közösségi Tanács ugyanúgy a helyén van már, mint a Dead Space esetében. Amikor a történetről vagy a részletekről van szó, akkor velük mindig egyeztetünk. Eközben végre hivatalosan is elmondhatjuk, hogy a játék motorja az Unreal Engine 5 lesz, ami segít majd nekünk abban, hogy valami igazán különlegest tudjunk az asztalra rakni.”

Ha fejlesztőknek sikerül minden eddigi ígéretet betartani, akkor lehet egy újabb siker-sztori születését látjuk. Vasember karaktere az egyik legnépszerűbb a Marvel-képregényekben. Itt lehet tenni egy pipát, a rajongókat biztos érdekelni fogja. Ha a játék olyan irányba indul, mint a Marvel’s SpiderMan, akkor bizony a játékmenettel sincs gond. Ha ezt pedig még megfejeli egy Unreal Engine 5, akkor csak az a kérdés, hogy lehet ezt bebukni? A baj viszont az, hogy az Electronic Arts azért csinált már cifra dolgokat a múltban. Reméljük most nem csúsznak be bakik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár