Mi mindent tudunk az EA Vasember-játékáról?

Mi mindent tudunk az EA Vasember-játékáról?

Egyre több részletet megismerünk a fejlesztés alatt álló tripla A-s címről.

A rajongók nem panaszkodhatnak, mostanában több olyan marveles játékot is piacra dobnak vagy készítenek, amit nagyon várt már a közösség. Például ott van a Marvel's Spider-Man, ami már PC-n is megjelent, majd annak a második része, ami most ősszel érkezik és már előrendelhető, de várunk a Wolverine-játékra is (közben becsúszott egy Midnight Suns is). Ezen felül először ugyan elkaszáltak egy Vasember-játékot, ami miatt kissé szomorúak voltunk, de aztán az EA a segítségünkre sietett és szeptemberben bejelentette, hogy a Star Wars Squadron és a Dead Space remake mögött álló EA Motive egy Iron Man játékon dolgozik. Ezek után, ahogy várható volt, hosszabb szünet következett, majd februárban jelentkeztek ismét a fejlesztők, amikor elárulták, hogy már megkezdődött a lényegi munka a programon.

De mit is várhatunk tőle?

Azt már tudjuk, hogy a projektet az a Olivier Proulx vezeti, aki a Marvel's Avengers és a Guardian of the Galaxy játék producere is volt és a stúdióban olyan szenvedélyes ipari veteránokból álló, elkötelezett csapat dolgozik, mint Ian Frazier, Maëlenn Lumineau és JF Poirier. A játék egy hatalmas, tripla A-s cím lesz, egy harmadik személyű, egyjátékos akció-kalandjáték.

Azt is elárulták a fejlesztők, hogy nagyon sztorivezérelt programot kapunk majd: „A Marvel Games-szel együttműködve fejlesztett játék eredeti narratívával fog rendelkezni, amely a Vasember gazdag történelmét idézi, Tony Stark összetettségét, karizmáját és kreatív zsenialitását mutatja be és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átérezzék, milyen érzés valóban Vasembernek lenni.”

Ezeket olvastad már?

Mindenképpen nagyon jól hangzik eddig, és ami jó hír minden rajongó számára, hogy senki sem marad ki a buliból, mert multi-platform játéknak tervezik, vagyis Xboxon és PlayStationön is elérhető lesz. A Wolverine-hez hasonlóan saját, önálló univerzumot kap és nyílt világú lesz, így szabadon bejárhatjuk majd a térképet az ikonikus piros ruhában. Lesz min gyönyörködni, a táj szinte biztosan lélegzetelállító lesz, mert egy álláshirdetés lebuktatta az EA Motive-ot, hogy Unreal Engine 5-tel készül a program, így a grafikára biztosan nem lesz majd panaszunk. Azonban azt sajnos nem tudni, hogy mikor jelenhet meg, de az biztos, hogy még éveket kell rá várnunk, de addig sem maradunk majd Marvel-játékok nélkül, így nem fogunk unatkozni.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN