Elkezdődött az Iron Man játék fejlesztése az EA-nél

Elkezdődött az Iron Man játék fejlesztése az EA-nél

A tavaly szeptemberben bejelentett játékon a nemrég megjelent Dead Space Remake-et megalkotó stúdió, az EA Motive dolgozik.

Tavaly szeptember 20-án jelentette be az Electronic Arts, hogy a Marvel Studios csapatával együttműködve egy Vasember játékot fognak kiadni, amelynek megalkotását a Motive Studiosra bízzák. Több, mint 4 hónappal a bejelentés után pedig végre új híreket kaptunk a Bosszúálló harmadik nézetes akció-kalandjátékáról: végre elkezdődött a lényegi munka, a csapat nekiállt az új cím fejlesztésének.

Az EA Motive csapatának neve egyre többet kerül elő, ugyanis az ő munkájuk a nemrég megjelent Dead Space Remake, amelyre gyakorlatilag mindenki remek értékeléseket adott. A DSR előtt a Motive a Star Wars Squadron játékon dolgozott, amely szintén 8 pontot kapott a 10-ből az IGN értékelése szerint – ezek alapján pedig bízhatunk abban, hogy a Végtelen Háború hősének játéka is egy minőségi darab lesz.

A munkálatok viszont még csak most kezdődtek el, így egy darabig nem számíthatunk kiadási dátumra. A játékmenetről azon kívül nem árultak el semmit, hogy egy 3rd-Person Action Adventure cím lesz, de a Marvel's Spider Man, a Miles Morales kiegészítő és a Marvel's Avengers játékmenetéhez hasonló sztorira kell gondolni. Ha már Pókember és egyéb Marvel karakterek, érdemes most figyelni az EA híreire, hátha érkezik valamilyen bejelentés a Marvel's Spider Man 2-ről vagy a Marvel's Wolverine-ről.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - A májusi eső miskolci OGEX-et ér

Az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városát is beveszi az Országos Gaming Expo, hogy a geek kultúra válogatáskazettájával kedveskedjen az ott lakóknak.