Egészen váratlan helyen tűnhet fel a dögös Taylor Swift

Egészen váratlan helyen tűnhet fel a dögös Taylor Swift

Shawn Levy úgy beszélt az énekesnőről, hogy alig bírjuk most már kivárni a filmet.

Sajnos eddig nem haladnak jól a Deadpool 3 munkálatai, miután a hollywoodi színésztrájk miatt félbeszakították a forgatásokat, majd a Disney is megmakacsolta magát a fizetéseket illetően. Egyelőre tehát nem tudni, hogy a Ryan Reynolds és a Hugh Jackman fémjelezte alkotás mikor kerülhet majd mozikba, mivel az előzetesen kiírt májusi premierre nem valószínű, hogy készen lesznek a vágással.

Ezeket olvastad már?

Ezeket híreket viszont elhomályosítják egyes pletykák, mivel arról csicseregnek a madarak, hogy egy másik szupersztár is feltűnhet a filmben, de az éppen a turnéfilmjével arató Taylor Swift kisasszonynak a szerepéről még mindig nem tudni semmi konkrétumot. Shawn Levy rendező viszont végre nyilatkozott ezzel kapcsolatban. Várhatóan a film a 20th Century Fox régi X-Men-univerzumában játszódik majd, a találgatások szerint a Deadpool 3-ban számos cameónak örülhetünk majd, és többek között a popikon Taylor Swiftet is tiszteletét teszi a vásznon, ráadásul nem is akárki bőrébe bújva – ő alakíthatja a mutáns énekesnőt, Dazzlert. Levy eddig szemérmes maradt a pletykákkal kapcsolatban, és a rövid "no comment"-el letudta a témát. Most azonban kicsit bőbeszédűbb volt, ami után sokan rögtön arra a következtetsére jutottak, hogy Swift kisasszony ott lesz majd a szupermutánsok között:

„Ezek a pletykák egyre hangosabbak. Gyorsan át is ugrom az összeset és annyit mondok, hogy no comment, mert ez kétélű dolog. Egyik oldalról ez Taylorral, míg a másik oldalról az MCU-val kapcsolatos. Nem vagyok hülye. Várnotok kell és meglátjátok.”

Korábban már egyébként Reynolds is tett olyan utalásokat, melyek arra adtak okot, hogy szívesen látnák az énekesnőt a harmadik felvonásban. Egy 2022-es interjúban megjegyezte a főszereplő, hogy nagyon örülne Swiftnek a Deadpool 3-ban, mivel bármit megtenne azért a nőért, mert ő egy zseni. Később a Fandango munkatársa, Erik Davis is elárulta, hogy Kevin Feige, a Marvel Studios főnöke egy Dazzler-központú filmet is meg szeretne rendezni, ami még inkább közelebbhozta a művésznőt MCU-hoz.

A borítókép forrása: comicbook.com

Kövess Minket!



Gamer szótár