BRÉKING - Kiderült mikor érkezik az élőszereplős Fallout sorozat!

BRÉKING - Kiderült mikor érkezik az élőszereplős Fallout sorozat!

War, war never changes! Reméljük ezt a klasszikus Fallout-idézetet az Amazon is betartja és nem szúrják el az élőszereplős sorozatot.

A Fallout-játékok története szerint 2077. október 23-án csaptak fel a nukleáris lángok a világban, ez az a nap, amikor a Kína és az Egyesült Államok közötti háború odáig fajult, hogy atombombák tették tönkre az addig ismert világot. Ez a nap a Fallout Day, amit minden évben más és más eseményekkel ünnepelnek úgy a játékok fejlesztői, ahogy azok rajongói is. Idén pedig ajándékba kaptuk az egyik legjobb hírt, amit a széria kaphatott! Nem, még nem egy Fallout 5 előzetes és nem is egy Fallout New Vegas 2 trailer, ezekre még várunk kell, sajnos elég sokat. Az élőszereplős Fallout-sorozat azonban már közelebb van, mint gondolnánk!

Ezeket olvastad már?

Bár hivatalos publikus előzetest most sem mutattak, a Gamescomról kiszivárgott anyag még elérhető a neten. Nem sok mindent mutat, azt is rossz minőségben, de így első pillantásra a hangulat talán rendben lesz. Örültünk volna, ha végre kiadnak egy hosszú és hibátlan minőségű trailer a szériához, de nem így lett. Helyette bejelentették, hogy az első évad 2024. április 12-én érkezik majd majd az Amazon Prime Video kínálatába!

Nincs más hátra tehát, mint hátradőlni és türelmesen várni. Addigis nézegethetjük a kiszivárgott előzetest, vagy a forgatási fotókat, amik már hónapokkal ezelőtt elárasztották a netet.

Kövess Minket!



Gamer szótár