Jön a Fallout New Vegas 2?

Jön a Fallout New Vegas 2?

Ez a hír hatalmas, hogyha igaz!

Szivárgás történt a posztapokaliptikus RPG-sorozat, a Fallout mögött álló Bethesda háza táján! A Fallout 4 legutóbbi Steam-frissítésének backendjén a szemfüles adathalászok egy új branchre lehettek figyelmesek a SteamBD-n, amelynek nemes egyszerűséggel newvegas2 a neve.

Az ilyen változtatások általában akkor kerülnek a videójátékszoftverek backendjébe, amikor a fejlesztők valami új, nagyobb volumenű kontentet akarnak bevezetni a játékba. A newvegas2 branch több dolgot is jelenthet, akár lehet szó egy Remasterről, vagy egy Fallout 4 DLC-ről is, viszont a kettes szám nagyon azt mutatja, hogy valami nagy dobásra készü la Bethesda az Obsidian Games sikerjátékával kapcsolatban. A fejlesztők azonban egy nappal később ki is törölték a newvegas2 ágat, pont azért, hogy az ilyen spekulációkat elkerüljék.

Persze a találgatás már elindult, amit a fejlesztők nem is tudnak megállítani, pedig a válasz sokkal egyszerűbb lehet, mint amire elsőként gondolnánk. A Bethesda már egy ideje bejelentette, hogy idén jön a Fallout 4 next-gen frissítése, ami felturbózza a framerate-et és a játék grafikáját, emellett rengeteg hibát javítását és új Creator Club tartalmakat is hoz majd. Az utolsó rész a lényeg a felsorolásból, ugyanis a newvegas2 brachn simán lehet, hogy csak pár New Vegasos Creator Club újdonságot jelent, nem pedig egy teljes felújítást, vagy a Courier újabb kalandját.

Ennek ellenére azért reménykedünk, hogy az azóta törölt újdonság mégsem egy új power armour festést vagy sapkát jelent. Ezen a véleményen osztozik az Obsidian stúdió CEO-ja, Feargus Urquhart is, aki már tavaly ősszel kijelentette, hogy nagyon szeretnének egy új Fallout játékot alkotni. Bár a modok miatt már gyakorlatilag van Fallout: New Vegas Remaster, ettől függetlenül jó lenne látni, hogy a Bethesda nem felejtette el az egyik legnépszerűbb címet a sorozatban.


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!