Már készül az Activision következő nagy dobása?

Már készül az Activision következő nagy dobása?

Akár a Nintendo konzoljára is jöhet majd a következő játékuk!

Már a kanyarban van a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenése. De az Activisionnél sem emiatt, sem a Microsoft általi felvásárlás miatt nem áll meg az élet. Ugyanis az Infinity Wardnál már gőzerővel készülnek a következő nagy durranásra: a napokban elkezdtek álláshirdetéseket posztolni egy még be nem jelentett projektjükhöz.

Sokféle új kollégát keres az Infinity Ward, amiből valamelyest lehet következtetni az új játékuk tartalmára is. Kell nekik egy Senior Online Engineer, vagyis lesz multiplayer benne. Single Player Game Designert is keresnek, szóval egyjátékos kampányt is csinálnak. Továbbá egy Rendering Engineerre is fáj a foguk, ami arra utalhat, hogy több konzolgenerációt, sőt, akár a Nintendo Switchet is támogathatják majd – ahogyan azt ígérték.

Ezeket olvastad már?

20 évnyi CoD után már lehet örülne az Infinity Ward csapata, ha most valami mást csinálhatnának. De persze mindenki tudja, hogy ebből bizony Call of Duty lesz. Az első álláshirdetések leírásában ezt a tényt még nem verték nagy dobra – sejtelmesen csak be nem jelentett projektről beszéltek. De később a saját oldalukon már ott szerepelt a mindent felfedő mondat, miszerint a hirdetések „az egyik legtöbbet eladott és minden idők legelismertebb lövöldözős sorozatának következő darabja” miatt kerültek ki.

Tehát már biztosan készül egy új CoD, csak az a kérdés, hogy ez pontosan mi is lehet majd. Az Infinity Ward által fejlesztett részek alapján egy újabb Modern Warfare, egy Ghosts-szerű sztori, sőt, egy Infinite Warfare-re hasonlító, a jövőbe helyezett játék is elképzelhető. Ami pedig a megjelenést illeti, sem hivatalos, sem félhivatalos információk nincsenek erről még. Persze nem nehéz spekulálni, hiszen egy „nulláról” kezdett Call of Duty általában 2-3 év alatt gurul ki a stúdióból. Vagyis 2025-nél hamarabb nem kell számítani rá, hogy az Infinity Ward meglep bennünket bármivel is.


AZ ÚJ CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3-RA MÁR MOST IS LECSAPHATSZ A KONZOLVILÁGBAN!

Kövess Minket!



Gamer szótár