Halloween alkalmából ingyen játékot kapnak a Netflix előfizetők

Halloween alkalmából ingyen játékot kapnak a Netflix előfizetők

A játék minden fizetős DLC csomagot is tartalmaz.

Erőteljesen rákapcsolt a Netflix, és miután meglepően jól sült el a jelszómegoldásokat érintő szigorításuk, nem restek újabb érdekességekkel is előállni. Kezdjük ott, hogy ismét árat emel a vállalat, de most legalább egy jó hírrel is szolgáltak.

Ezeket olvastad már?

Az már egy ideje köztudott, hogy a streamingplatform nyitott a videójátékok felé, és most úgy tűnik, hogy a következő szintre lépnek ezen a téren is. Kiderült ugyanis, hogy az előfizetőket egy játékkal lepi meg a Netflix. A Dead Cells: Netflix Edition október 31-én válik elérhetővé. Ez magában foglalja a teljes játékot és az összes fizetős DLC-t, beleértve a Castlevania crossovert is. A szokásos Netflix-előfizetés révén bárki nekivághat a kalandnak iOS és Android készülékeken. Ami a halloweeni megjelenési dátumot illeti, ez is része a Netflix and Thrills promóciós eseményének.

Hogy miről szól a Dead Cells?

Egy fejetlen pacák/ember hibriddel vágsz neki a játéknak és a célod, hogy megszökj egy szigeten álló börtönből. Ez egy akció-platformer, amely roguelike elemeket tartalmaz, révén minden egyes alkalommal, amikor meghalsz, kezdődik minden elölről, miközben a világ elrendezése megváltozik. A fejlesztések viszont átvihetők egyik próbálkozásról a másikra, továbbá vannak még power upok is, amelyekkel új területek érhetők el, és ezzel csempésztek némi metroidvania vonalat is a játékba. Nem véletlenül mondják azt rá, hogy rendkívül addiktív. Az sem véletlen, hogy a Dead Cells több, mint 10 millió példányban kelt el a 2018-as megjelenése óta.

A Netflix and Thrills keretein belül ki lehet még próbálni a Slayaway Camp című indie-sikert is. Ami a tévésorozatokat és a filmeket, ne hagyjátok ki Az Usher-ház bukását (The Fall of the House of Usher), az UFO-észlelések (Encounters) vagy a Sehol (Nowhere) című alkotásokat sem az ünnep alkalmából.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN