Örömteli hír érkezett a Ghost of Tsushima film kapcsán

Örömteli hír érkezett a Ghost of Tsushima film kapcsán

A gyártás előtti szakasz mindig összetett Chad Stahelski rendező szerint.

Sorra érkeznek a vászonra vagy a tévéképernyőre a Sony legsikeresebb játékai, a listáról pedig nem hiányozhat a Ghost of Tsushima sem, ami az elmúlt évek egyik legnagyobb meglepetése volt. A filmváltozat rendezője az a Chad Stahelski lesz, akinek a John Wick-filmeket is köszönhettük, míg a forgatókönyvért egy kevésbé ismert író, Takashi Doscher felel.

A készítők egyéb elfoglaltságai (Stahelski például egy Hegylakó-rebooton is dolgozik – a szerk.) miatt eddig nem haladt valami gyorsan a projekt, lassan két éve a gyártás előtti szakaszban van. Szóval eddig annyit tudtunk róla, hogy a rendező szeretne majd japán színészekkel dolgozni és akár japán nyelven is forgatni, hogy még autentikusabb legyen az alkotás. Utóbbi részlet már csak azért is érdekes lenne, mert a Ghost of Tsushimában a Kurosawa-filter mellett a japán szinkron is egy előtérbe helyezett opció.

Ezeket olvastad már?

Persze az, hogy ebből végül mi valósul meg, még a jövő zenéje. Stahelski azonban egy megnyugtató interjút adott a projekt kapcsán: eszerint a forgatókönyv már elkészült és jelenleg arra várnak, hogy az amerikai írók és színészek sztrájkjai véget érjenek. Szóval nem lett elfelejtve a film, sőt!

„Van egy forgatókönyvünk, nagyon közel állunk hozzá, hogy nekilássunk végre. A gyártás előtti szakasz összetett a stúdiók, a sztrájkok, a rendelkezésre állás és a felderítés miatt. A semmiből kell létrehoznod valamit. Két dolog áll közel hozzám jelenleg, ezek is érdekelnek most a leginkább, az egyik a Hegylakó, a másik a Ghost of Tsushima. Mindkettő elképesztő, elképesztő cím, a Ghost sztorija pedig az egyik legnagyobb kedvencem valaha” – Chad Stahelski.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések