Hirdetés

Akciófigyelő: Ingyenes a Rage 2: Deluxe Edition, így lehet a tiéd!

2019-ben jelent meg a videójáték, amelyben az őrült lövöldözés kapta a főszerepet.

Hirdetés

Az abszolút AAA-kategóriába esett még néhány éve az a játék, amelyet a Prime Gaming előfizetői most teljesen ingyenesen húzhatnak be az Epic Games Store fiókjaikra. A Rage 2: Deluxe Editiont úgyis bezsákolhatod, ha csak elindítod a próbaidőszakot, majd azt lemondod 7 nap után. Mivel a rendszer csak azt figyeli, hogy legyen érvényes subod, ezért ezzel a módszerrel könnyedén lehet gyarapítani a gyűjteményt. Ha nem szeretnél az egyszerhasználatos e-mail-címek rengetegében elveszni, akkor csak simán add ki a havi 899 forintot erre a szolgáltatásra, mert bőven visszahozza az árát a különböző lootoknak köszönhetően.

Ezeket olvastad már?

Rage 2: Deluxe Edition

2019 tavaszán dobták piacra a Rage számozott folytatását, amelyben Wasteland kietlen pusztaságában szórhatod az ólmot Cross tábornok szörnyeire. A Rage 2-n az id Software és az Avalanche Studios fejlesztői dolgoztak, a kiadást a Bethesda Softworks vállalta magára. A játék végül nem aratott osztatlan sikert, de ez közel sem jelenti azt, hogy ne lehetne vele eltölteni jó pár órát. A hatalmas térképet a legkülönbözőbb járművekkel szelheted át keresztben és hosszában, miközben felhalmozod a leltáradban a temérdek fegyvert és fejlesztést. Lövöldözésből és robbanásokból nincs hiány, minden FPS-ért rajongó játékosnak megéri rá lecsapni az ajánlat lejárta előtt. (A játékról készült tesztünket itt olvashatjátok.)

A Rage 2: Deluxe Edition még majdnem egy teljes hónapon keresztül bezsákolható a Prime Gamingen, a játék automatikusan az EGS-fiókodon jelenik meg az összekötést követően!

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés