Visszatért egy örökzöld pálya a CS2-be

Visszatért egy örökzöld pálya a CS2-be

Még nem hibátlan a pálya, de amíg a Valve nem újítja fel, ezzel is beérjük.

Van egy pálya, ami nélkül egyszerűen nincs Counter-Strike. Egy pálya, ami az eredeti játék 6.5-ös bétája óta velünk volt és megannyi emlékezetes pillanatot okozott. Egy pálya, amit úgy hívnak: Cobblestone. A 2018 októberében kivett egykori versenypályát a Valve állítólag fel fogja újítani, így a klasszikus setting helyett majd egy havassal kell megbarátkozni. De amíg ezt nem kapjuk a kezünkbe, addig sajnos a jó öreg kábel nélkül kell játszani a CS2-t. Vagy mégsem?

Nemrég ugyanis átportolták az örökzöld 2015-ből származó CS:GO-s verzióját a Counter-Strike 2-be, ezért a Steam Műhelyből már letölthető és játszható a pálya, ha egy kis nosztalgiára vágynátok. Igaz, ez a verzió nem egy Source 2-vel feltupírozott darab, de ami késik, nem múlik. Továbbá érdemes elolvasni a leírást is, mert a radar például csak akkor működik, ha azt az ott található linken keresztül töltitek le.

Ha most valamiért nem tudjátok vagy akarjátok kipróbálni a portot, akkor az alábbi videóban megnézhetitek, hogyan is fest:

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár