CS2: Kiszivárgott, hogy milyen lehet a felújított Cobblestone

CS2: Kiszivárgott, hogy milyen lehet a felújított Cobblestone

Egy régi közösségi trendet lovagolhat meg a Valve a klasszikus pálya kapcsán?

Jó ideje nem hallottunk semmit sem Cobblestone felől, de a legújabb Counter-Strike 2 bétafrissítésből végre kiderült pár új információ a klasszikus pályáról. Márciusban – amikor még mindenki azt hitte, hogy a CS2 Source 2 lesz – egy adatbányász számolt be arról, hogy többek között egy felújított Cobblestone-t is kaphatunk majd a játékban. Később további szivárgások is megerősítették ezeket az első értesüléseket. Sőt, Gabe Follower listájáról több pálya is megkapta a várva várt törődést azóta a Valve-tól, például Overpass vagy Italy. 

Cobblestone-ról viszont egészen eddig semmi többet nem tudtunk, minthogy felújítja a Valve – nem voltak róla új képek, új említések a kódban, semmi. De a legújabb frissítésből végre kiderült, hogy tényleg dolgozhat rajta a Valve és nem csak szebb textúrák vagy egy új pályadizájn lehet a terítéken, hanem a megjelenés alapos átalakítása is. A fájlok szerint ugyanis a jövőben hó takarhatja majd a tájat ezen a térképen! Gabe Follower képei alapján a felújítási munka részeként két új anyag került be a játékba most és mindkettő Cobblestone-hoz kapcsolódik:

Ezeket olvastad már?

Bár elsőre furcsának hangozhat az ötlet, hogy Cobblestone havas lesz, azért nem annyira vad dolog ez a fajta rework. Régebben a havas, télies vagy karácsonyi témájú pályaváltozatokkal volt tele a Steam Műhely! Mindig is népszerű volt a közösség körében, hogy a már népszerű pályákból ilyen módon csináljanak alternatív változatokat. Itt van példának a téli Cobblestone, ami nem sokban különbözik az eredetitől, csak karácsonyi díszekkel meg hóval van tele.

A Valve minden bizonnyal ennél igényesebb munkát végez majd. Ehhez elég csak megnézni, hogy milyen jól néz ki a hó a fenti képeken. A havas dizájn pedig azért is érdekes irány lehet a CS2-ben, mert a CS:GO-ban nem voltak túl népszerűek ezek – a hivatalos rotációban egyedül Office élte túl az éveket a havas pályák közül.

Kövess Minket!



Gamer szótár