Videóban mutatta meg Hugh Jackman, hogyan válik ismét Rozsomákká

Videóban mutatta meg Hugh Jackman, hogyan válik ismét Rozsomákká

Elképesztő intenzíven edzenek Ryan Reynoldsszal, hogy a lehető legjobb formába lendüljenek a forgatások folytatására.

Az MCU talán legvártabb filmje kétséget kizáróan a Deadpool harmadik része. A SAG-AFTRA sztrájk azonban teljes mértékben keresztül húzta a stáb számításait, ugyanis hiában startolt el jó ütemben a film forgatása, nagyjából a felénél fel kellett függeszteni emiatt a munkálatokat. Sajnálatos módon még a film premierjét is, ezért legkorábban 2024. július 26-án ülhetünk majd be rá.

Ezeket olvastad már?

Azért is nagy szenzáció a Ryan Reynolds nevével fémjelzett alkotás harmadik felvonása, mert sikerült meggyőzniük Hugh Jackmant is, hogy ismét öltse magára Wolverine (Rozsomák) jelmezét. Ehhez pedig újra bombaformába kellett lendülnie az 55 éves színésznek, de őt ismerve tudjuk, hogy ezzel nem lesz probléma. Már a szünet alatt is javában edzett, de ez mostanában sincs másként. Meg is osztott meg egy videót, amelyben lázasan edz a szerepre. A színész az emeléshez csapóvasat használ, ami több okból is hasznos. Először is, a szélén kell megfogni, ezáltal természetesebb vele a mozgás. Másodszor amellett, hogy nagy súlyokkal lehet bővíteni, egyfajta robbanékonyságot is fejleszt az emelés során. A felvételhez pedig szűkszavúan odaírta, hogy itt az idő újra Rozsomákká válni.

A másik dolog vele kapcsolatban: a rajongók meg vannak győződve arról, hogy Jackman újra megtalálta a szerelmet, miután a színész kedden Instagram-oldalán több fotót is megosztott magáról, amelyeken a New York-i Central Parkban sétálgat. A színészt, aki nemrég vált el 27 évet követően feleségétől, Deborra-Lee Furness-től, kérdésekkel bombázták arról, hogy ki készítette a képeket, miközben fák és egy tó előtt pózolt.

„Jó reggelt a varázslatos, napsütéses, ropogós Central Parkból! Jó reggelt!” - írta Hugh a képaláíráshoz a rá jellemzően jó hangulatban.

Persze nem derült ki egyelőre, hogy ki a titokzatos fotós, de ha ilyen jó hatással van a színészre, akkor csak örülhetünk neki, ha együtt töltik a szabadidejüket.

Kövess Minket!



Gamer szótár