Hirdetés

Csapj le rá ingyen és próbáld ki most az Immortals of Aveumot!

Az Immortals of Aveum, amely egy első személyű 'mágikus lövöldözős' játék, most ingyenesen kipróbálható.

Hirdetés

Nem az Immortals of Aveum váltja meg idén a videójátékos világot, viszont nagyszerű hír, hogy egy ingyenes próbaverzió révén most bárki belekóstolhat ebbe a különleges történetbe.

Ezeket olvastad már?

Azt nem tudni, hogy a próbaverzió pontosan mennyi ideig tart, de az már kiderült, hogy a fejlődésed folytatódik, ha úgy döntesz tetszik, amit látsz, és megveszed a teljes játékot. Fontos információ: a játékhoz el kell fogadni az EA felhasználói megállapodását, és telepíteni kell az EA alkalmazást, és ha valaki úgy dönt, hogy az első három fejezet kipróbálása közben prémium tartalmakért is fizet, akkor a próbaidőszak végén ezt nem térítik vissza.

További érdekesség még, hogy megjelent az ingyenes Echollector update is minden platformon, amely elhozta a várva várt New Game+-t. Ennek köszönhetően újra neki lehet vágni a kalandnak, miközben megmarad a megszerzett felszerelés, fejlesztés, de ezeken túl új endgame tartalommal is bővül a játék, valamint kiválaszható a Grand Magus nehézségi szint is. Az Echollector aktiválásához viszont el kell érni Glaivegate-et az eredeti játékban.

Szeptemberben az EA által kiadott Immortals of Aveum mögött álló fejlesztő, az Ascendant Studiosnak egyébként el kellett bocsátania munkatársainak közel a felét.

Az Ascendant vezérigazgatója, Bret Robbins az X-en, azaz korábban a Twitteren osztott meg egy bejegyzést, amelyben az áll, hogy a csapat 45 százalékától megváltak – ez egy "fájdalmasan nehéz, de szükséges döntés, amelyet nem egy könnyen hoztak meg".

A demo vagy nevezzük ingyenes próbakörnek, már elérhető PC-n, PS5-ön és Xbox Series X|S-en is.

Nézd meg legújabb videónkat

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés