Teljesen új irányt vehet a Fortnite?

Teljesen új irányt vehet a Fortnite?

Az már biztos, hogy az eddigi legnagyobb eseményre számíthatunk.

Megállíthatatlanul robog a Fortnite a következő hatalmas változás felé, melyet a Chapter 5 fog elhozni számunkra. Holnap még megkapjuk az utolsó Season OG változást – bekerül a Season 9 / X –, jövő szombaton azonban már megrendezésre kerül az egész Chapter 4-et lezáró „The Big Bang" esemény, mely a maga 1,5 GB-os méretével az eddigi legnagyobb eventnek ígérkezik – Eminem koncert és sok más is vár ránk.

Ezeket olvastad már?

Az Epic Games úgy jelentette be ezt a december 2-ai történést, mint egy új kezdetet a Fortnite számára. Azt már sejteni lehetett, hogy hatalmas munkálatok zajlanak a háttérben, azonban meglepően kevés konkrétumot tudunk ezekről a fejlesztésekről, és arról, hogy milyen irányba szeretnék vinni a játékot – csupán az FPS mód fejlesztése köztudott.

Ha tényleg valami merőben másra számíthatunk, akkor a Chapter 4 Season OG még inkább zseniális húzás volt, ugyanis ezzel gyönyörűen keretbe lett foglalva a Fortnite eddigi 7 éve. Az sem kérdéses, hogy most valami nagyot kell villantania a fejlesztőknek, mivel nehéz lesz a nosztalgia hullám utáni figyelmünk fenntartása, ha semmi olyat nem kapunk, ami meghaladná az ingerküszöbünket.

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy mindenre fény derüljön, ugyanis december 3-án kezdetét veszi a Chapter 5.

Kövess Minket!



Gamer szótár