Kiszivárgott, hogy mikortól lehet előrendelni a GTA6-ot

Kiszivárgott, hogy mikortól lehet előrendelni a GTA6-ot

Már csak az a nagy kérdés, hogy vajon mennyi kerül majd az új cím?

A legvártabb videójátékról lévén szó minden fontos információ sokat jelenthet a rajongóknak. Már csak azért is, mert az új Grand Theft Auto (valószínűleg GTA6) esetében már nehéz nyomon követni, hogy mi az aminek hihetünk és mi az aminek nem. Az elmúlt hónapokban már szinte minden napra jutott valami érdekesség, de mivel eddig nem igazán kommunikált a következő felvonásról a Rockstar, ezért nehéz volt kibogozni a dolgokat.

Ezeket olvastad már?

Az legalább már hivatalosan is megerősítést nyert, hogy az esztendő utolsó hónapjában végre nagyvilág elé tárják a GTA következő iterációját, de most egy kiskereskedő révén egy újabb fontos és érdekes dolog is napvilágot látott. A boltnak 'hála' online kiszivárgott néhány előrendelési adat az új játékot érintően. November 23-án ugyanis egy GTA-rajongó és a brit Argos között zajló beszélgetésből az derült ki, hogy decemberben nem csak egy kedvcsinálót kapunk, hanem az előrendelés is elstartol.

Az igazság az, hogy nem lenne egy rossz húzás a Rockstar Gamestől, hogyha felrobbantják az internetet az első trailerrel, akkor utána lehetőséget is adnának a játékosoknak az előrendelésre. Az Argos hivatalos Twitter-fiókja egyébként egy posztot is kirakott ezzel kapcsolatban, amit azóta töröltek:

„Úgy értesültünk, hogy a Grand Theft Auto VI Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re 2023. december 12-én válik előrendelhetővé, amit a forgalmazók is megerősítettek nekünk.”

Nem árt hozzátenni, hogy elvileg a Rockstar Universe, egy régóta minden Rockstar Games által életre hívott dologgal foglalkozó weboldal, gyorsan cáfolta ezt a dátumot, miután kapcsolatba lépett a kereskedő segélyvonalával – de ugye ez még mindig nem egy hivatalos cáfolat. A kiskereskedők természetesen minden esetben hamarabb értesülnek az előrendelésekről, ezzel a játékkal kapcsolatban meg főleg, mert simán előfordulhat, hogy egyes helyeken fennakadásokat okoznak majd az előrendelők a rendszerben. Alighanem a trailer után már nem sokat kell erre várnunk.

Kövess Minket!



Gamer szótár