Sapkowski elmondta kiért rajongott a legjobban a The Witcher sorozatban

Sapkowski elmondta kiért rajongott a legjobban a The Witcher sorozatban

Teljes mértékben igaza van, de mint tudjuk, ezt is sikerült elbaltáznia a Netflixnek.

A nyáron véget ért a két részletben leadott The Witcher (Vaják) harmadik szezonja is, amely nem csak alaposan megosztotta a rajongókat – miközben már eddig is sokan pártoltak el a szériától –, de egyben Henry Cavillt is most láthattuk utoljára Geraltként.

Ezeket olvastad már?

Mint kiderült, Andrzej Sapkowski nagyon megkedvelte Cavillt, és ez érzés abszolút kölcsönös, mivel a színész is imádja az író munkásságát, hiszen amellett, hogy falja a The Witcher könyveket, a videójátékokat is előszeretettel veszi elő. Sapkowski eléggé megnyílt mostanában a sorozattal kapcsolatban, korábban például azt is megosztotta követőivel, hogy hiába jelent meg a forgatáson és akart segíteni a stábnak, gyakorlatilag olyan érzése volt, mintha ott sem lenne.

Cavill is végül éppen ezért döntött úgy, hogy ideje lelépni, mert hiába szerette volna, ha a könyvhöz hű marad a produkció, ezt a készítők másként gondolták. Nem jutottak tehát dűlőre a felek, ezért külön utakon folytatják a jövőben, pedig Cavillt imádták a nézők Geraltként, és maga Sapkowski is úgy nyilatkozott, hogy rajong Henry Cavill alakításáért a The Witcherben. Úgy fogalmazott, hogy amikor a gondolataiban Geralt beszélni kezd, akkor Cavill hangján szólal meg a fejében – nem véletlenül szomorodott el a színész távozásának hallatán.

Cavill helyére Liam Hemsworth érkezik, bár egyelőre nem tudni mekkora hatással lesz majd ez a váltás a szériára, illetve miként fest majd a képernyőn Hemsworth Geraltja – bár az AI segítségével már ebbe is kaptunk némi betekintést. A negyedik évad ráadásul még várat magára, hiszen még a forgatások sem kezdődtek el, de talán ez a kicsit hosszabb szünet jót tesz a projektnek, amelyet már így is több ízben szétszedtek a rajongók. Bízzunk benne, hogy ez az idő elegendő lesz arra, hogy valami értékelhetővel álljon elő a Netflix, és akkor újra élvezhetnénk a Vaják kalandjait.

Kövess Minket!



Gamer szótár