A GTA 6 még a cigi letételében is segít... állítólag

A GTA 6 még a cigi letételében is segít... állítólag

Szeretne egészségesebben élni, ezáltal sokkal tovább élvezhetné a Grand Theft Auto legújabb felvonását.

Nehéz lassan szavakban kifejezni, hogy mekkora hype-ot generál a GTA legújabb felvonása – amely a jelek szerint a 6. számozottepizód lesz –, de óriási hatással van a játékosokra, az egyszer biztos. Egyesek pedig már annyira várják az új epizódot, hogy még a káros szenvedélyükről is képesek lemondani miatta.

Ezeket olvastad már?

A Rockstar Games és a kiadó Take-Two sokáig hallgatott a legújabb GTA-ról és csak spekulációk keringtek a játékról, egészen mostanáig. A két cég nem akart semmilyen információt megosztani a készülő címről, és miután feltörték az rendszerüket és kiszivárogtattak jó néhány anyagot az új GTA-ról, még jobban elzárkóztak a kommunikációtól.

Ez azonban mostanra megváltozott. A Rockstar megerősítette, hogy végre december elején bemutatják a következő Grand Theft Auto játékot, méghozzá egy trailer kíséretében. Remélhetőleg ezzel a videóval megtudjuk azt is, hogy mikor jelenhet meg a játék. Egy hiba miatt az is napvilágot látott, hogy mikortól lehet előrendelni a programot, szóval legalább egy közelítőleges premiert is felvázolhatnának nekünk, hogy meddig is kell még tűkön ülnünk.

Már 10 éve várunk a GTA6-ra, és sajnos még 1-2 évbe még minimum beletelik, mire kézhez kaphatjuk az új kalandot. Ezt viszont egyesek arra használják, hogy megváltoztassák az életüket. Egy rajongó például teljes egészében lerakta a cigit emiatt:

„Már egy ideje elég erős dohányos vagyok. Mostanában sokkal többet köhögök és szarul érzem magam a cigitől, de a függőség pokoli dolog.

Viszont annyira fel vagyok dobva a gta 6-tól, hogy a gondolat, miszerint a cigi miatt kórházba kerülök vagy gyógyszereken éljek, rávett, hogy leszokjak róla.

Nem fogom kihagyni ezt a játékot, és a lehető legjobb egészségi állapotban akarok lenni hozzá. Ma van a 10. cigimentes napom. Köszönöm Rockstar!”

Ez a történet pedig másokra is hatással volt:

„Nekem is voltak hasonló gondolataim. Sok minden változhat az alatt az egy év alatt, amíg a GTA 6 megjelenik. legyen mindannyiunknak jó egészségünk, hogy végigcsináljuk!”

„A Rockstar miatt az emberek újra élni akarnak.”

„Már én is gondolkoztam azon, hogy leteszem, köszi tesó!” – tette hozzá egy másik rajongó.

Kövess Minket!



Gamer szótár