A szeretet ereje decemberben még a The Day Before-t is kész játékká varázsolhatja!

A szeretet ereje decemberben még a The Day Before-t is kész játékká varázsolhatja!

Batman, Terminator, Avatar, el leszünk látva új játékokkal decemberben is!

Frissítés (11.30 - 16:00)

Terminator: Dark Fate - Defiance fejlesztői néhány perce jelentették be, hogy csúsztatják játékukat, ami így december 7. helyett 2024. február 21-én jelenhet majd meg. Az indoklás a szokásos, tovább akarják csiszolni a programot.

Az eredeti cikk

Brutális őszi hónapok vannak mögöttünk, már ami a friss gaming megjelenéseket érinti. Egymást érték a legnagyobb a címek, melyek között olyan fantasztikus játékokat is kaptunk, mint az Alan Wake II, a RoboCop: Rogue City, a Cities: Skylines 2 vagy a Marvel's Spider-Man 2. Ehhez képest a december jóval könnyebb lesz, a videójátékokat is utoléri a pihenés és a szünet. Ettől függetlenül jó pár játékot kapunk még decemberben is, köztük néhány igazán érdekes darabbal.

Ezeket olvastad már?

A hónap első napján rögtön jön például a Batman: Arkham Trilogy, aminek a Nintendo Switch tulajok fognak örülni! Bár egyik játék sem mai darab már, az Arkham trilógia a mai napig rendkívül szórakoztató, amit december elsejétől már Switchen is élvezhetünk majd.

December 7-én, rögtön Mikulás után pedig érkezik 2023 decemberének legnagyobb dobása, a Ubisoft új sikervárományosa, az Avatar: Frontiers of Pandora. Bár sokak szerint csak egy átskinezett Far Cry lesz a játék, a fejlesztők ettől sokkal többet ígérnek. Gyönyörű látvány mellett, izgalmas akcióval átszőve élhetünk majd át egy fantasztikus történetet FPS-nézetből, ami bizony kánon lesz! A játék kapcsolódik majd az első két Avatar-filmhez, sőt, már akár a filmek 2025-ös folytatását is elénk vetítheti majd.

Annyit elárulhatok, hogy a játékot már mi is teszteljük, december 6-án érkezik majd a tesztünk, és még aznap Twitchen is kipróbáljuk majd a Avatar: Frontiers of Pandorát. Ott találkozunk!

Szintén december 7-én érkezik majd a Terminator: Dark Fate - Defiance, ami valószínűleg nem váltja majd meg a világot, de benne van a pakliban, hogy egy szórakoztató és hangulatos terminátoros RTS lesz. Ugyancsak nem a legnagyobb dobás, de mindenképpen fontos megemlíteni az egyik legnagyobb év játéka várományosa, a Resident Evil 4 Remake december 20-án iOS készülékekre is megjelenik, onnantól akár telefonon is tolhatjuk majd a RE4 Remake-et!

Végül, de nem utolsó sorban pedig, december 7-én érkezik a The Day Before is! Igen, nem csalás, nem ámítás, a The Day Before végre megjelenik...elvileg...talán...de ha jön is, akkor is csak early accessben. Óriási botrány és vita alakult már ki a játék körül, vannak akik őszintén várják a megjelenést, vannak akik nem hiszik el, hogy a fejlesztők nem egy scam játékot fejlesztenek. Akárhogy is, december 7-én kiderül, bár ismerve a fejlesztők eddigi hozzáállását és történelmét, még az is benne van, hogy az utolsó pillanatban, december 6-án megint elhalasztják majd a megjelenést.

Kövess Minket!



Gamer szótár