16 év után még mindig sehol a Beyond Good & Evil 2, bezzeg az első részt újra kiadják!

16 év után még mindig sehol a Beyond Good & Evil 2, bezzeg az első részt újra kiadják!

Jön a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, de a második részről még mindig semmi!

Szerettem a Far Cry 6-ot, jó volt az Assassin's Creed Mirage és nagyon várom a Star Wars Outlaws-t is, ám van egy másik Ubisoft-projekt, amit már tűkön ülve várok. Ez más, mint a nehéz sorsú Beyond Good & Evil 2, amit ide s tova már 15 éve fejlesztenek (többszörös újrakezdéssel persze) és amiről utoljára 2018-ban láttunk bármit. A játék 2017-ben és 2018-ban is szerepelt az E3-on, azok az előzetesek rettentően hangulatosok is voltak, ám azóta semmit sem tudni a játékról.

Elvileg még nem törölték a játékot, sőt! Néhány hónapja ha részleteket nem is árult el a Ubisoft, annyit azért igen, hogy:

„Igen, még mindig dolgozunk rajta..."

Fél fogamra sem elég az infó, de be kell érnem ennyivel. Ha dolgoznak is rajta, aligha menetrend szerint, hiszen már 5 éve, hogy semmit nem tudunk a játékról és láthatóan más projektekre került nagyobb fókusz. A jövőhéten érkező Avatar: Frontiers of Pandorára vagy éppen a 2024-ben megjelenő Star Wars Outlaws-ra.

Pici mozgolódás azért támadt most a Beyond Good & Evil körül, de most sem a második részről van szó. Inkább kiadják az első rész feltuningolt, kibővített változatát! 2024-ben, a játék 20. születésnapjára érkezik majd a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition, 4K-s felbontással, 60 fps-es teljesítménnyel, feljavított grafikával, újrakevert hangokkal, javított irányítással, új automentés rendszerrel, új játékmódokkal és új achievement listával.  

Hogy pontosan mikor érkezik a Beyond Good & Evil 20th Anniversary Edition azt még nem tudni, de az tuti, hogy valamikor 2024-ben. Reméljük ez már annak az előjele, hogy jövőre már a második részről is többet megtudhatunk majd!

Kövess Minket!



Gamer szótár