Nem kell aggódni, kellően hosszú lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2

Nem kell aggódni, kellően hosszú lesz a S.T.A.L.K.E.R. 2

Már nincs sok hátra és indulhat ez a kaland is.

Legutóbb, amikor hír érkezett a játékkal kapcsolatban, akkor nem örültünk túlságosan. Még a nyáron derült ki, hogy el kell tolni a megjelenést, de ennél még rosszabb volt, hogy a szeptemberi előzetes gyalázatosan rossz lett. Annyira, hogy a közösség gyakorlatilag folyamatosan bombázta a készítőket, hogy ez az egész nem valós és amit a videóban látunk az nem lehet az igazi S.T.A.L.K.E.R.. Ezt a felmordulást még Zakar Bocsarov ki tudta magyarázni és azóta relatív csend honol náluk. Viszont a februári megjelenés már itt van a nyakunkon és ez azt jelenti, hogy lassan ideje elkezdeni a kommunikációt. A fejlesztők bele is csaptak a közepébe, elmondtak egy pár dolgot arról, hogy mire is számíthatunk.

Először is a Single Player kampány egy átlagos sebességgel körülbelül 40 óra tiszta játékidőt jelent majd. A történetet pedig a döntéseink alapján négyféleképpen tudjuk majd befejezni. A fő csapásirányon kívül érdemes lesz egy kicsit barangolni, hiszen a mellékküldetések nem csak lógnak majd a levegőben. Hogy azokban merre indulunk és mit is csinálunk, hatással lesz arra, hogy a végén mi közül választhatunk majd.

Mindezeken kívül szó esett még arról, hogy az optimalizációs csapat az utolsó simításokat végzi. Úgy tűnik, hogy sikerült kihasználni az Unreal Engine 5 adta lehetőségeket és egy sokkal realisztikusabb világítási rendszert tudtak implementálni, ami segít majd a játékosoknak, hogy egyből elmerüljenek az élménybe.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár