The Weeknd részvételével érkezik a Fortnite Festival

The Weeknd részvételével érkezik a Fortnite Festival

Napokon belül újabb koncertre számíthatunk a Fortnite-ban.

A vasárnap megtörtént fejezetváltás teljesen felforgatta a Battle Royale-t, és olyan változásokat hozott számunkra, melyekre nem igazán voltunk felkészülve. A játékélmény jelenleg a Call of Duty-ban tapasztaltakra hajaz, ami igazán megosztja a játékosokat, de az Epic Games jelezte, hogy nyomon követik a közösség visszajelzéseit, és azon munkálkodnak, hogy a legjobbat nyújtsák, amivel mindenki elégedett lehet.

Mint az előzetesből kiderült, még rengeteg újdonságra számíthatunk, ami pontosabban három különálló játékmódot jelent. December 7-én érkezik a LEGO Fortnite, 8-án a Rocket Racing, 9-én pedig a Fortnite Festival, mely mint megtudtuk elhozza nekünk a világ jelenleg egyik leghallgatottabb zenészét, aki nem más mint The Weeknd.

Ezeket olvastad már?

A játékmód első ránézésre a Guitar Herora hasonlít, de garantáltnak gondolom, hogy jóval többet fogunk kapni. A The Weeknd outfit biztosan jön, azt viszont nem tudni, hogy több szerepe is lesz-e – mondjuk egy újabb koncert –, vagy csak a bőrébe lesz lehetőségünk belebújni.

Kövess Minket!



Gamer szótár