Csatlakozz a dropokkal teli 2023-as Tankácsony történelmi közvetítéséhez!

Csatlakozz a dropokkal teli 2023-as Tankácsony történelmi közvetítéséhez!

Idén a Wargaming élőben közvetít a bovingtoni Tankmúzeumból, ahol remek ünnepi szórakozásban, zenében, történelmi érdekességekben, ajándékosztásban és egyéb mókában lesz részed.

Az esemény házigazdája Richard Cutland, eekeeboo és Nik Wyness a Tankmúzeumból lesz, miközben Nicholas „The Chieftain“ Moran és Cmdr_AF vendégszereplőként teszi tiszteletét. A közvetítés során ajándék VIP Tankfest jegyeket osztunk ki és körbejárjuk a Tankmúzeumot és a műhelyét. Emellett részleteket osztunk meg az FV4005 páncélvadász restaurálási projektjének előrehaladásáról, bepillantunk a világ többi tankmúzeumjába is és megnézünk egy ünnepi katonai MRE-ételcsomagot is. Ezúttal nem csak egy, hanem egyből mindjárt két rejtélyes Twitch-droppal készültünk! Nézd a közvetítéseket a fantasztikus jutalmakért, és akár az ASTRON Rex 105 mm és a Lorraine 40 t is a tiéd lehet!

A közvetítés során tartunk egy kis adventi naptár ihletésű ajándékosztást, amelyben beszerezhetsz magadnak egy pár nagy Ünnepi hadművelet dobozt és néhány ritka VIP Tankfest bónuszkódot. A kódokat aztán olyan izgalmas ajándékokra válthatod be, mint például a Rheinmetall Skorpion G vagy a Caernarvon Action X – mindkét tank 100%-os képzettségű legénységgel érkezik.

HÁZIGAZDÁK VENDÉGSZEREPLŐK

Richard „The Challenger” Cutland

A Királyi Tankezred veteránja 30 évig, a World of Tanks katonai kapcsolatokért felelős vezetője

Nik Wyness

Marketing és kapcsolattartási vezető,
Tankmúzeum

David Baggley
(eekeeboo)

Közösségi vezető,
World of Tanks

Nicholas „The Chieftain“ Moran

Hadtörténész,
World of Tanks

Cmdr_AF

Közösségi média tartalomkészítő,
World of Tanks

Twitch-dropok

Minél tovább nézed, annál több Twitch-dropot kapsz. Nézd meg a részleteket itt lent, hogy megtudd, milyen dropokat szerezhetsz, és mikor.

90 PERC ELTELTÉVEL: 180 PERC ELTELTÉVEL:

Rejtélyes dropok – a következő tárgyak egyike:

  • 5× XP küldetések
  • Light Mk. VIC  
  • ASTRON Rex 105 mm  

Rejtélyes dropok – a következő tárgyak egyike:

  • 1 nap WoT prémium fiók
  • T7 Combat Car  
  • Lorraine 40 t  

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.