A Fortnite receptjét másolhatja a Call of Duty: Warzone

A Fortnite receptjét másolhatja a Call of Duty: Warzone

Ha az Epic Gamesnek bejött, akkor pont a CoD-nak nem fog?

Brutális számokat hozott az Epic Gamesnek az, hogy visszahozták az OG Fortnite pályát a Battle Royale-ba. Csúcsidőben konkrétan megduplázták a korábbi rekordjukat az egyidejű felhasználók terén! Hasonló érdeklődést egyetlen egy BR-játék sem tudott még kiváltani. Még az a Warzone sem, ami mögött egy elég szép történelemmel bíró franchise, a Call of Duty áll. De jövőre ez lehet megváltozik.

Ugyanis az Insider Gaming riportja szerint azt tervezik a fejlesztők, hogy ők is tartanak majd egy OG szezont. Ami azt jelenti, hogy a Black Ops Gulf War megjelenését követően visszahozzák Verdanskot, az eredeti Warzone pályáját. Ha ez a híresztelés igaz, akkor leghamarabb 2024 decemberében játszhatunk majd az Al Mazrah-val szemben sokkal jobbnak tartott térképen. Persze ez attól is függ, hogy pontosan mikor jelenik meg a következő teljesértékű CoD – már októberben vagy csak novemberben.

Ezeket olvastad már?

Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik változatát is láthatjuk majd Verdansknak. Amennyiben tényleg az a cél, hogy a Fortnite OG receptjét követik, akkor logikus lenne, hogy a legelső, kiadáskori verziót hozzák vissza. Viszont amíg elérhető volt ez a pálya, több szezonban is változtattak rajta a fejlesztők. Egy forrás szerint ezért inkább egy olyan Verdanskot láthatunk majd, ami a „rajongók kedvenc szezonjából” származik. De az remek kérdés, hogy ez alatt pontosan melyikre gondolnak.

Kövess Minket!



Gamer szótár