Zsaroló hackerek leplezték le az Insomniac multiplayer Pókember-játékát

Zsaroló hackerek leplezték le az Insomniac multiplayer Pókember-játékát

A zsarolók kiteregettek néhány dolgot, hogy bizonyítsák, tényleg mindent tudnak a stúdió projektjeiről.

A hét elején számoltunk be arról a sajnálatos fejleményről, miszerint hackertámadás érte a Marvel's Spider-Man játékokat jegyző Insomniac Gamest. A Sony stúdiója mindössze egy hetet kapott a hackerektől, hogy nyerje meg a lopott adatokért folyó licitet – ehhez több millió dollárt kellene fizetniük. De ahogyan az ilyenkor megszokott, néhány dolgot azért már kiteregettek a zsarolók, hogy bizonyítsák, tényleg mindent tudnak.

Így derült ki az, hogy két Pókember-játék is készülhet a Marvel's Wolverine után. Az egyik nyílván egy számozott folytatás lesz az egyjátékos kalandokhoz. Az ezzel kapcsolatos tervekről már a 2. rész megjelenése óta tudunk. Míg a másik úgy fest, hogy egy Spider-Verse, azaz Pókverzum alapú projekt lehet. Egyelőre csak spekulációk vannak arról, hogy ez pontosan mit is takarhat, ám néhány jel erősen arra utal, hogy a fejlesztőcsapat egy multiplayer címen ügyködik.

Ezeket olvastad már?

Elég régóta lehet sejteni, például pont az Insomniac projektigazgatójának nyilatkozata alapján, hogy egy multiplayer játékot is tervez a stúdió. Miután Erin Eberhardt a nyáron elmondta, hogy három projekten dolgoznak és ebből kettő singleplayer címet ismerünk is (Wolverine, Spider-Man 3), logikus, hogy a harmadik a multiplayer.

Kizárásos alapon ez pedig nem más lehet, mint a most megismert Spider-Verse játék. Amiről ugyan nagyon keveset tudunk még, de az eddig kiszivárgott információk alapján a játékosok mind saját Pókembert alkothatnak, méghozzá egyedi ruhával és erőkkel. Ezek a részletek pedig szintén megerősítik azt az elképzelést, hogy valamilyen MMO-jellegű játékot szeretne ebből kihozni az Insomniac.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Idén is kiosztották az Év E-sportolója díjakat

Kilencedik alkalommal adták át a K&H „Az Év E-sportolója 2023” díjakat. Évről évre azok a magyar sportolók jogosultak az elismerésre, akik hazai vagy nemzetközi csapatban képviselik a sportágat. Idén 18 kategóriában vehették át érdemeiket a digitális sport legjobbjai.