Marvel's Wolverine: A harcrendszert és az animációkat is leleplezték a zsarolók

Marvel's Wolverine: A harcrendszert és az animációkat is leleplezték a zsarolók

A tavaly összerakott videó alapján nem sokan fognak életben maradni, mire Rozsomák végez Madripoorban.

Miután nem adta be a derekát a Sony és az Insomniac Games, a zsarolók úgy döntöttek, hogy a stúdiónál készülő projektekről ellopott információkat nemes egyszerűséggel közkinccsé teszik. Így összesen 1,7 TB-nyi adat került ki az internetre, köztük a Marvel's Wolverine minden egyes apró titka. Rozsomák kalandjaiból többek között kiszivárgott egy olyan videó, amelyben egy nyomozós küldetést láhatunk, illetve most egy másik is, amiben a játék harcrendszerét, animációit vehetjük szemügyre. 

Az animációkról kiszivárgott, 2022-ből származó videó alapján elég izgalmasnak ígérkeznek a harcok és a pályán történő mozgás is. Rozsomák ugyanis a karmait használva csak úgy kaszabolja majd az ellent Madripoorban! Amikor pedig nem ezt csinálja velük, akkor épületek oldalaiba tud majd kapaszkodni a gyorsabb haladáshoz. Továbbá ennél egy fokkal hagyományosabb módon, kezét-lábát használva parkourozni is tud majd a hősünk, szóval az sem jelenthet neki akadályt, hogy úgy ugráljon épületeken, mint ahogyan azt a stúdió előző játékaiban, a Spider-Man 1-2-ben megszokhattuk. Bár hálóvető híján Logan valószínűleg kicsit lassabb lesz Peterhöz és Mileshoz képest.

Ezeket olvastad már?

A kissé kaotikus videóban néhány átvezető részleteit is láthatjuk, így például X-Men karakterek is feltűnnek benne. Róluk például már azt is tudjuk, hogy kik fogják megszólaltatni őket az Insomniac várhatóan 2025-ben érkező játékában. Mivel ezek mind bizalmas, kiszivárgott anyagok, bármikor eltűnhetnek az internetről. Szóval a biztonság kedvéért, ha az alábbi videó már nem lenne elérhető, akkor itt linkelünk egy másik forrást is hozzá:

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések