The Day Before: Ennyi volt, lekapcsolják a játék szervereit

The Day Before: Ennyi volt, lekapcsolják a játék szervereit

Január 22-én végleg eltűnik a The Day Before, ha nem kérted vissza a pénzed, amit a játékra költöttél, még megteheted.

Most mondjuk azt, hogy meglepődtünk? Nem, nem lepődtünk meg, kicsit sem. Afféle előrehozott karácsonyi ajándékként végre örökre eltűnik a süllyesztőben a The Day Before, a játék ami 5 évig hitegette a játékosokat, ami 5 évig csapta be mindazokat, akik elhitték, hogy ez egy profi MMO lesz. December 7-én jelent meg a játék, akkor is csak korai hozzáférésben, majd 1 óra alatt össze is dőlt az álom. Kiderült, hogy a The Day Before egy óriási átverés volt, közel sem MMO, csak egy lecsupaszított extraction shooter, abból is a végtelenül gagyi fajta, amiért kár pénzt adni. A The Day Before 40 eurót is elkért a játékosoktól, akik még mindig nem kapták vissza teljes egészében a pénzüket, bár a játék mögött álló kiadó ezt most újfent megígérte.

De nem ez a legnagyobb újdonság, hanem az, hogy bár néhány napja még azt állították, hogy a szerverek maradnak, mára kiderült, hogy ez sem igaz. A Mytona friss bejelentése alapján január 22-én a szervereket is bezárják, a Steam mindenkinek visszatéríti a játék árát, a The Day Before pedig eltűnik a süllyesztőben, fejlesztőivel együtt.

A Mytona friss bejegyzése a játékról (forrás: X(Twitter))

Valószínűleg így lesz a legjobb mindenkinek. Hosszú ideje láthatóak voltak a jelek, hogy valami nem tiszta a The Day Before körül. Rengetegen csalást kiáltottak, a játék mégis megpróbálkozott berobanni, csak azt nem értjük minek. Pontosan tudták, hogy végig hazudták a fejlesztést, hogy a játék nem az, aminek hirdették, a csapat mégis kiadta a programot, gondolván, hogy majd nem tűnik fel senkinek sem az igénytelenségük. Hát... feltűnt.

Köszönjük The Day Before, soha többé még csak gondolni sem akarunk rád!

Kövess Minket!



Gamer szótár