Másként festhetett volna Ben Affleck Batmanje a Flashben, de elvetették az ötletet

Másként festhetett volna Ben Affleck Batmanje a Flashben, de elvetették az ötletet

Úgy tűnik nem szerették volna, ha túl sötét formában tűnik fel a színész a filmben.

A Flash – A Villám a DCU egyik utolsó reménysége volt, de nem sikerült elhitetnie a rajongókkal, hogy egy remek korszak kezdődik ezzel az alkotással. Mindenesetre Ezra Miller hősén kívül több más, nosztalgikus karakter is feltűnt, gondolván itt Michael Keaton és Ben Affleck Batmanjére. Utóbbi színész esetében egyébként kevesen múlt, hogy másként nézzen ki, mint amilyen szerelésben feltűnt a vásznon.

Ezeket olvastad már?

Ez volt egyébként Affleck utolsó szereplése is Deneveremberként a DCU-ban – bár egyesek szerint az Aquaman és az elveszett királyságban még feltűnik –, és talán a búcsú miatt jól jött volna egy kis változatosság, de végül mindegyik tervet elvetették.

Robert Rowley jelmezillusztrátor most új koncepciórajzokat osztott meg, amelyek Ben Affleck a Flash-ben látott Batman-ruhájának különböző színű terveit ábrázolják.

Az egyik verzió a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben viselt szerelést takarja, annyi különbséggel, hogy a fekete egy extra sötét árnyalatával vonták be a köpenyét és a mellkasát. A következő terv szerint a köpeny mellett a csuklya lett volna sötétebb, miközben egy ezüst denevérszimbólumot tette a mellkasára, valamint fekete kötésekkel látták el a karjait és a mellkasát.

A ruha végső változata esetében egy kicsit világosabbá tették a színeket – kattints a képre a galériához:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár